generated by sloganizer.net

keskiviikkona, syyskuuta 21, 2005

Huonosti nukutun yön jälkeen oli oikein auvoisaa lähteä terveystarkastukseen aamukasiksi. Yritin tosissani hyppiä väärällä jalalla, jolla heräsinkin, mutta ei. Mukavia asioita suorastaan sinkoili eteeni. Minna tuli vastaani polkiessani terveysasemalle. Päivä pelastuu jo sen suloisen enkelin hymyn näkemisellä. En voinut myöskään olla riemastumatta eteeni aukeavasta off-road-osiosta, jonka suoritin uskollisella oranssilla ratsullani vaaroja uhmaten.

Otin terveystarkastuksen agenttitestinä, tietenkin. Näköni ja kuuloni ovat agenttitasoa. Hemoglobiini oli 130 (on ollut parempikin). Verenpaine oli jotain 109/78, eli matala, mutta se ei haittaa jos huimausta ei ole - ja ei ole. Kolesteroliarvoja mittari ei pystynyt edes sanomaan eli ne olivat alle 3.2, mikä on kuulemma loistava ja osoittaa että ruokavalioni on hyvä. Terkkari antoi muutamia yhteystietoja, jos haluan puhua jonkun kanssa parisuhdeongelmista. Ja ravitsemusterapeutin numeron, sinne aion ainakin varata ajan, että saan selkeät ohjeet miten parantaa hapokkaan mahani elämää. En tiedä tuleeko mitään uutta tietoa, mutta motivointi onkin tärkeämpää. Piimäkuurin olen aloittanut aikoja sitten, tosin eilen vaatimuksistani huolimatta en saanut koulussa gefiluspiimää. Minäkö diiva?

Puolen tunnin päästä alkaa se elämäniloista parhain, 90 minuuttia Tieteellisen tutkimuksen perusteita. Siihen asti surffailen täällä koululla ja ihailen eilen lakattuja kynsiäni näppäimistöllä. Suosittelen jokaiselle naiselle ranskalaista manikyyriä. (Ranskalainen manikyyri tarkoittaa, että kynnen vaalea kärki ja alaosa lakataan eri sävyisillä lakoilla.) Rakastan tätä uutta naisellista ominaisuuttani. Tänään on muutenkin naisellinen olo. Koska en ole menossa jumppaan, pystyin laittamaan meikkiä (normaalisti hiki huuhtelisi meikit silmiin ja se kirvelee ilkeästi) ja hiusvahaa ja naiselliset alusvaatteet - normaalisti aloitan valmistautumiseni illan jumppaan jo aamulla valitsemalla siihen sopivat alusvaatteet eli jonkin epäseksikkään urheilutopin tyyliin "mukavuus ennen tyyliä". Tänään en urheile, paitsi jollakin tavalla liikutan itseni mummilaan. Koska mummit on tärkeitä! Milloin olet viimeksi käynyt katsomassa mummiasi, olisiko jo aika?

Tuntuu että olen vieläkin ihan sumussa. En muista mitä selitin terkkarille hetki sitten. Unen laatua on parannettava. Kaikki iltasyöminen pitää lopettaa ja illalla pitää käydä lenkillä ja nukkumaan pitää mennä ennen kymmentä. Otan tämän lähitulevaisuuden (joka tarkoittaa kolmea vuorokautta) tavoitteeksi. Kolme iltaa tällä taktiikalla ja lyön vetoa, että elämä on parempaa.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Minäkin kävin terkkarilla, hemoglobiini oli 125. Pitäisi noita muitakin tutkituttaa. Tulehtunut sormi ei ollut huolestuttavan näköinen, mutta sitä pitää tarkkailla. Oli mukava terveydenhoitaja.