generated by sloganizer.net

tiistaina, syyskuuta 20, 2005

Olipa paska bodycombat. No ei tod! Kokeilin vaan että pystynkö ees kirjoittamaan tuota lausetta. Olin ihan hiestä märkä jo toisen biisin aikana. Hurjat kiksit. On se hauskaa, ei mittään järkiä. Katotaan onko huomenna paikat kipiänä. Vaikka illalla oli löysä tunnelma ja pää kipeä, niin ei tarvinnut miettiä että lähteekö vai eikö. Sitä se kai on se rutiini. Ainoa huono puoli on se, että repun sisältö haisee ihan kuvottavalta. Eihän tytön hiki voi haista noin pahalle!

Mulla on maailman ainoa poikakaveri, jonka mielestä ei olisi yhtään siistiä jos hänen tyttöystävällään olisi kotona oma tanssitanko (wtf?). Pole dancing on maailmalla tunnettu fitness-laji, jota voivat nykyään harrastaa tyttöystävät ja kotirouvat olohuoneissaan. Suomeen tuota hurmaavaa ideaa ei ole kukaan vielä tajunnut markkinoida. Ulkomailla on ihan pole dancing-kouluja taviksille. Piristystä elämään. Kuka uskaltaa ekana Suomessa?

Tänään on ollut taas tämmöinen hauska päivä, että aamulla oli kehonhuoltoa pari tuntia ja siihen pari tuntia "sosiaalinen turvallisuus osana hyvinvointia ja terveyttä"-kurssia. Kehonhuollossa harjoiteltiin astangajoogaa, voisin ihan hyvin hurahtaa siihen(kin). Olen aiemminkin katsellut Oulun astangajoogaseuran sivuilta kursseja... Hokasin, että sama seura järjestää OAMK:n liikuntapalvelujen kanssa ilmeisesti yhteistyössä pari kurssia, jotka ovat normaalia halvemmat. Siistiä. Ehkäpä en voi jättää menemättä. Nirvana, here I come!

Niin. Neljä tuntia koulua riitti ihan hyvin yhdelle päivälle. Sitten olikin vuorossa vesijumppa Katrin kanssa. Puoli tuntia oli ihan riittävä aika ja vaikka kuinka yritin sätkiä, meinasi vedessä tulla kylmä. Oli kuitenkin mukavaa, etenkin päästä saunaan hytisemisen jälkeen. Vesijumppareissun jälkeen koomasimme Katrin kanssa meillä ja katsoimme Monty Pythonin Meaning of lifen. Olihan se tietenkin hassu, kuinkas muutenkaan.

Huomenna on legendaariset kaksi tuntia koulua, mutta vuorossa on sitäkin haasteellisempi Tieteellisen tutkimuksen perusteet, jota voisin ehdottaa yhdeksi lajiksi Pelkokertoimeen. Tervejärkisenä sieltä ei kukaan poistu, eikä kukaan siellä mitään opi. Aionkin kirjoittaa tämän päivän kehonhuollon oppimispäiväkirjaa, ettei mene 90 minuuttia elämästä kokonaan hukkaan.

Menen ruinaamaan hierontaa olohuoneessa lojuvalta lajitoverilta. Pakko kait sitä on jotain etuuksia saada, jos ei edes tanssitankoa, niin kerta.

Ei kommentteja: