generated by sloganizer.net

perjantaina, syyskuuta 30, 2005

Tästä se ura urkenee

Se minun mittakaavassa siisti juttu oli se, kun tänään pääsin bodypumpissa kaikkien eteen koko tunniksi näyttämään miten bodypumppia oikeasti tehdään. Anne soitti eilen illalla ja sanoi, että Merjan selkä on hajalla ja lähdenkö tekemään liikkeet jos Merja ohjaa suullisesti tunnin ja kiertää salissa ja korjaa tekniikoita. Otan harvoja asioita niin vakavasti kuin bodypumpin, joten en olisi voinut missään nimessä kieltäytyä!

Pelotti ihan sikana. Laitoin normaalia omaa treeniäni pienemmät painot, etten kämmisi tekniikkaa liian isojen painojen takia. Hyvä että sain kyykättyä kun jalat tärisi. Sen jälkeen kyllä rentouduin ja pystyin keskittymään oleelliseen. Tunti meni oikein hyvin, omasta mielestäni tekniikkani on puhdas ja kaunis ja salin edessä ei ollut mitään hävettävää (hiki ja irvistykset kuuluvat asiaan!). Sain positiivista palautetta sekä Merjalta että eräältä asiakkaalta. Tuli tosi hyvä mieli. Kovasti polttelisi päästä ihan oikeasti ohjaamaan. Sitä varten pitää päästä koulutukseen ja kuvata näytetunti arvioitavaksi ja saada lisenssi ja kaikkea semmosta.

Tältä sivulta löytyy paljastuksia tulevista BTS-ohjelmista (siis Les Millsin ohjelmista) uteliaille, ei kyllä mitään hurjia paljastuksia mutta kuitenkin, haluavat pitää jännityksessä.

2 kommenttia:

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Kuulostaa hienolta :)

Anonyymi kirjoitti...

Susta tulisi varmasti hyvä semmonen
Superjumppamaikka, jonka superkyky on olla niin positiivinen, että supervihollisien aivot nesteytyvät.

Ei vaan oikeasti onnea itsesi ylittämisestä ja jatka samaan malliin!