generated by sloganizer.net

tiistaina, marraskuuta 08, 2005

Jee jee

Tein tänä aamuna huonousenarin anatomian tentissä. Turhautuminen, elämänhalun täydellinen katoaminen, murhanhimo ja raivo oli pakko kompensoida aamupäivän bodypumpilla, minkä takia sitten myöhästyin tuutortunnilta, mutta ei siellä ollut onneksi käsitelty mitään järkevää. Tuutortunnilla sain ilokseni luovuttaa koulutusohjelmatiimin jäsenyys(paska)nakin eteenpäin. Sen jälkeen alkoi taas uusi, ihana kurssi Ravitsemus, liikunta ja kansanterveys. Vedin heti pisteet kotiin lupautumalla yhdeksi koekaniiniksi tunnilla, jossa testataan eri liikuntamuotojen kalorinkulutusta. Niin, ja täytin viikottaisen liikuntasuosituksen... Katsopas huviksesi liikuntapiirakasta kuinka paljon sinun pitäisi liikkua ja tuleeko liikuttua!

Oi ihanuutta. Tarkoitus oli mennä bodycombattiin, mutta menenkin vasta huomenna, kun tämän päivän treeni tuli kietaistua aamupäivällä. Siitä hyvästä saan nähdä ja kuulla kun Dr. Phil neuvoo ensimmäisen avaimen ja askeleet, miten omaa sisäistä ääntään on muutettava kannustavaksi, jos haluaa pudottaa painoa ja pysyä solakkana. Jei! Koulun kirjastoon oli tullut Dr. Philin kirja Pidä huolta itsestäsi, mutta sitä ei voi vielä lainata ja siihen on varmaan jo sata varausta.

Huomenna on vapaata koulusta, paitsi menen kv-infoon kun haluan tietää että miten sinne vaihtoon pääsee. Ja Minnan kanssa pitäisi lukea vähän hullun jännää (EI TOD!) kirjaa torstain Tieteellisen tutkimuksen perusteet-tenttiin.

Ei kommentteja: