generated by sloganizer.net

keskiviikkona, marraskuuta 09, 2005

Mercy mercy mercy me!

Diana King - Shy Guy
Kello on taas paljon. Kiltit tytöt on menny jo nukkumaan. Minunkin pitäisi, kun kerran eilen illalla nosti perhana lämmön. Ei se ikinä nouse pahasti yli 37:n, ei nytkään kuin puoli astetta. Harmittaa vain bodycombatin väliinjääminen tällä viikolla. Mutta tulipa tehtyä mm. kotisivut Kaipaanvainio-larpille sitten (on ne vielä vähän vaiheessa). Ja luettiin Minnan kanssa vähän Tieteellisen tutkimuksen perusteet-tenttiin, se on muuten ryhmätentti. Yhteisrangaistus siitä, että olemme ylipäätään syntyneet.

The Blue Boy - Remember Me
Sandra Bullockin ja Ben Affleckin lässyelokuva Luonnon Lait (Forces of Nature) sai melkein nyyhkimään. On se rakkaus hienoa. Mikä saisi oikeassa elämässä sadepisarat putoilemaan hidastetusti? Kovasti on kyllä satanut viime aikoina, mutta... melko silleen luonnollisella vauhdilla ne on tulleet alas. Epiä.

Riva feat. Dannii Minoque - Who Do You Love Now (Extended Mix)
Olen nähnyt viime aikoina levottomia unia. Enimmäkseen olen yritellyt niissä vikitellä elämäni miehiä, jokaista vuorollaan ei-lineaarisessa järjestyksessä, yleensä sikamaisen hyvällä menestyksellä. Mikäs siinä, seksiä, seksiä, seksiä. Vetäkää oikeuteen!

Will Smith - Boom! Shake the Room!
Pump it pump it come on now... vain yksi asia mielessä. Ihan hyvin menee, joo. Sain tänään vähän edistettyä projektiharjoittelua, jonka teemme Minnan kanssa Naisten linjaan liittyen. Kävimme eilen jututtamassa myös erästä kätilötyön opettajaa opinnäytetyön aiheesta. Hän oli oikein innostunut ajatuksistamme. Nyt jätetään ne vain kypsymään... ja odotellaan, että Kuningasidea muodostuu.

Laura Branigan - Self Control (Extended Version)
Huntsittais vaihdella järjestystä täällä kämpässä. Makuuhuone ja työhuone vaihtaa paikkaa, ja olohuoneessa voisi muuten vain vaihtaa järjestystä. Tai ehkä tämä energia pitäisi jotenkin suunnata johonkin hyödyllisempään?

Bananarama - Venus
Meillä on täällä vissiin lievähkö koirakuume. Eikä vain minulla! Tällä hetkellä äänestystä johtaa ruskeapilkkuinen dalmantiankoirauros. Koska Mikko haluaa "äijemmän" koiran kuin Jasmi. Siis mikä tahansa koira on äijempi kuin prinsessa Jasmine...

Waldo - Feel So Good
Jotkut luulee että lemmikkipalstoilla puhutaan vaan pienistä, söpöistä lemmikeistä. Sieltä bongasin kuitenkin kovasti kieroa huumorintajuani kutkuttavan päivän vitsin:
Raikkaana suihkusta tultuaan nainen seisoo peilin edessä ja valittaa miehelleen, että hänen rintansa ovat liian pienet. Sen sijaan, että mies olisi sanonut niiden olevan tarpeeksi suuret, hän lähtee mukaan keskusteluun.

"Jos haluat rintojesi kasvavan, niin ota joka päivä pari palaa wc-paperia ja pyyhi muutaman sekunnin ajan rintojesi väliä."

Vaimo ottaa paperia ja pyyhkii sillä rintojensa väliä muutamia sekunteja. "Kuinka kauan se ottaa", vaimo kysyy?

"Ne kasvavat vuosien varrella", mies vastaa.

Vaimo pysähtyy. "Luuletko että hankaan vessapaperia rintojeni väliin päivittäin vuosien ajan vain luullen, että rintani kasvavat ??!"

"Toimihan se perseellesikin", mies vastaa.

Mies jäi henkiin. Ja pitkän kuntoutuksen jälkeen hän kuulemma vielä jonain päivänä kykenee kävelemään.

Ei kommentteja: