generated by sloganizer.net

tiistaina, tammikuuta 31, 2006

Ihmeiden aika ei ole ohi

Läksin tapani mukaan Beauty centerille. Hirveä jono kassalla ja kello paljon, kun oli pitänyt käydä Anttilassa ostamassa pyykinpesuainetta. Ajattelin loogisesti, että vaihdan ensin kamppeet ja otan sitten vasta kassalta lipun bodycombattiin.

"Mihin nää oot menossa?"
"No combattiin. Älä vaan sano että se on täynnä. Voi paska. No meen sitte spinningiin, jos ei muuta voi."
*hetki mökötystä*
"Oonko mää ainoa joka ei mahtunut sinne? Menee oikeasti päivä pilalle jos en pääse combattiin."

Ja kyllähän aina löytyy tilaa yhdelle, joka käyttää Axe Pulsea. ("You dont' get what you deserve, you get what you negotiate".) Bodycombattia osasi arvostaa suuresti, kun sen meinasi menettää. Näinhän elämässä yleensä. Ja tämä opetuksena siitä, että ensimmäinen vastaus ei koskaan ole ehdoton. Minulla on tapana saada kaikki mitä haluan, olenhan oikeasti haltiaprinsessa.

Exä oli saanut tänä aamuna täydellisen asunnon: upouusi, kohtuuhintainen yksiö terassilla ja saunalla luhtitalon alakerrasta, kohtuullisen matkan päässä koululta. Pojat (including Morko the cat) muuttavat siis poikamiesboksiin. Olen ihan järjettömän onnellinen heidän puolestaan. Kaikki tietävät että yksiöitä on vaikea saada, ja vielä tuollaisia unelmakämppiä!

Mykkäkoulu loppui (kuka jaksaa olla yhtä aikaa vihainen yhdestä asiasta ja onnellinen toisesta) ja puhuimme kaiken maailman asioista niin kuin ihmiset. Aivan ihanaa. Kylmä sota on yhtä helvettiä ja toivon, että ennen muuttoa ei ehdi tapahtua enää mitään dramaattista, joka pilaisi välejämme enempää. Rakas se on, vaikkei ollutkaan niin Hani-yhteensopiva, että sen kanssa olisin voinut loppuelämän viettää kylki kyljessä sopuisasti.

Muuttoapua kaivataan RUNSAASTI maanantaina 27.2. klo 14 jälkeen. Tavoite on vuokrata pakettiauto ja peräkärry ja tehdä oikein kunnon urakka. Kyseessähän on siis oikeastaan kaksi muuttoa ja kahden materialistisen naisen romut roudattavana. Sinun elämää suurempia lihaksiasi siis oikeasti kaivataan. Auta lähimmäistä. Tarjoamme kaikille selkänsä hikeen huhkineille ruokaa ja virvokkeita avokätisesti.

Taas on hyvä hetki. Massu on täynnä ja on lämmin ja mukava olla. Huomenna on kouluakin vasta kymmeneltä. Pikkuisen mukavampaa olisi nukahtaa lämpimän otuksen viereen. Ehkä otan Jasmin peiton alle, silläkin uhalla ettei tämä ihottuma ikinä mene pois. Kaikella on hintansa, ja ihottuma on ihan pieni hinta lämpimästä unikaverista.

1 kommentti:

TK kirjoitti...

Tsemppii muutolle, yritän katsoa josko pääsisin auttelemaan vaikkei mulla lihaksia olekaan :)