generated by sloganizer.net

tiistaina, tammikuuta 31, 2006

Väliaikaista angsti on vaan

Sillä, onko elämää pääosin hallitseva olotila JEE JEE HYVÄ MEININKI vai PASKA ASENNE, on suuresti väliä. Jee jee on päätös siinä missä mikä tahansa muu paremman elämän aloittaminen.

Eilen piti vähän nyyhkytellä elämän kauneutta ja kauheutta (tasapuolisesti, yhtä aikaa onnen ja surun kyyneleitä), tänään kaikki on taas paremmin kuin ikinä. Toisinaan pieni itkeskely kuuluu elämään, vaikka odotin kyllä ahdistuksen jatkuvan edes vuorokauden ympäri. Mutta ei tällä asenteella. Eikä kyse ole pelkästään siitä että jokaisella paskakasallakin voi olla hopeareunus - asiat ovat ihan oikeasti mallillaan.

Maaliskuun alusta minä ja Minna asutamme lemmikkeinemme Mäntylässä sijaitsevaa kolmiota, uuden aikakauden sinkkubejbekämppää. 72,5 m2, vuokra 505 €, 80-luvun tyyli näkyy, mutta niinhän meidätkin on tehty 80-luvulla... Sivakan täti soitti aamulla että tämmönen olisi, eilen jätimme hakemuksen. Saman tien PSOAS:lle irtisanomaan tämä Välkkylän entinen elämä. Näin on paras - menneisyys kun pinttyy seiniin ja sitä pääsee parhaiten pakenemaan vaihtamalla maisemaa. Mäntylän maisemat ovat sitä paitsi ihan kauniit, vaikka koulumatka pitenee. Nuoret jalat kantaa!

Nopeita ratkaisuja, säpäkkää päätöksentekoa, eteenpäin ennen kaikkea positiivisella asenteella. Halasimme toisiamme hyvästelläksemme ystävyytemme, joka oli kaunista niin kauan kuin sitä kesti. Kämppisasuminenhan on tunnetusti paras tapa pilata hyvä ystävyys.

Haaveilen hevosharrastuksen uudelleen aloittamisesta. Jasmista tulisi hyvä tallikoira.

Elämäntilanteet muuttuvat, eteenpäin mennään. Mukavaa. Ratkaisu tulee aina kuin salama kirkkaalta taivaalta - edes maailmankaikkeus ei voi vastustaa naisen kyyneleitä.

5 kommenttia:

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Hauskaa että sait asunnon mutta kauheaa kun muutat pois :)

Anonyymi kirjoitti...

Onneksi olkoon uuden asunnon johdosta :)

Anonyymi kirjoitti...

Onnea! :)

Anonyymi kirjoitti...

Mukava kuulla, että aurinko taas paistaa :) Onnea vaan. Ja hevosharrastus on on älyttömän kiva ja mukava harrastus, joka kehittää ihmistä niilläkin alueilla, joita ei kaikki uskoisi. *Kampanjapuhe* ;)

-Suska

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut vielä täältäkin:)

- Hanna