generated by sloganizer.net

keskiviikkona, tammikuuta 18, 2006

Outoja tapoja

Näkymätön tyttö haastoi minut kertomaan viisi outoa tapaani. Mutta eihän minulla ole outoja tapoja... Koitan nyt keksiä jotain, vaikka ei näissä ole minusta mitään outoa.. tietenkään.

1. Kahvinjuontitapani. Käytän kahvia puhtaasti piristeenä, kuten jotkut juovat alkoholia humalahakuisesti. Annan kupillisen jäähtyä ja kietaisen sen maidolla loivennettuna ykösellä alas. Näin kun olen esim. kahvilla kaverin luona tai juon kahvia koulussa. Kahviloissa saatan juoda kallista vahvaa lattea (tuplaespressolla) hillitymmin.

2. Laulan usein samalla kun joku yrittää keskustella kanssani. Luultavasti se on hermoja raunioittavaa. Pystyn kyllä kuuntelemaan samalla, ihan oikeasti, ja minut voi keskeyttää enkä siitä suivaannu (se on vain jotain elämäni taustamusiikkia). Samaan kategoriaan kuuluu laulaminen julkisella paikalla häpeilemättä, esim. pyöräillessä ja usein jumppatunnin jälkeen kun vien bodypumpin painoja pois, tai hyräilen pukuhuoneessa. Jostain syystä se on yhtä sosiaalisesti epäkorrektia kuin julkinen itkeminen.

3. Rakastan "voimarutiineja". Olen varma, että saan maagista voimaa "voimarannekkeesta" jota käytän treenatessa. Tyrnisnapsista joka on kuin Asterixin taikajuomaa. Tietyistä mielikuvista, joita käytän esim. bodypumpissa, että jaksan toistot loppuun asti (kuten että käsissäni kulkee sininen sähkövirta). On tiettyjä kappaleita, joista lataan yli-inhimillistä poweria. Pohjimmiltaan nuo ovat toimiva psykologiaa eikä niihin mihinkään liity mitään taikauskoista.

4. Jätän jostain syystä kaappien ovet usein auki. Se ei ole tarkoituksellista enkä itse huomaa sitä. Piti käydä ihan keittiössä tarkistamassa ja kyllä, jätin sielläkin kuivauskaapin ovet auki. Omassa huoneessa on nyt näköjään neljä vaatekaapin ovea auki ja kolme hyllykön laatikkoa raollaan. Ei ole luurankoja kaapeissa, kaikki ovat karanneet.

5. Nukun aina alasti kun voin.
Ei siinäkään kyllä ole mitään outoa, mutta en keksi mitään. Olen normaaliuden keskiarvo ja taviksista taviksin. Tai sitten olen täysin sokea omille oudoille tavoilleni. Minna sanoi, että sillä hajoaisi pää jos joutuisi kuuntelemaan koko ajan miten puhun koiralleni (se on semmoista ihmeen lässytystä), ehkä sekin on outo tapa, mutta ei kukaan koiranomistaja pidä sitä outona.

Sääntöjen mukaan (joita rikkovia rangaistaan raskaalla kädellä) pitää kertoa viisi outoa tapaansa ja haastaa viisi muuta ihmistä. Haastan jokaisen blogillisen, joka sattuu tämän lukemaan eikä ole omaan blogiinsa vielä outoja tapoja väkisin keksinyt.

Ei kommentteja: