generated by sloganizer.net

keskiviikkona, tammikuuta 18, 2006

Raportti keskiviikosta

Aamupäivällä bodybalance. But we're never gonna survive unless we get a little crazy. Sealin "Crazy", pilatesvatsakappale. Venytykset tuntuivat, hyvältä ja pahalta, mutta tuntuivat. Ollut vähän rankkaa treeni lähiaikoina (saa nähdä rampaudunko täysin ennen kuin jotain tuloksia näkyy), joten balance sopi täydellisesti voitelemaan hullun treenin ja hullun treenin väliin.

Kampaaja. Nyt näkyy taas jotain kun ei ole otsatukka tiellä. Mikään ei ole sen ilkeämpää kuin hikinen otsatukka, joka ruoskii silmiä, kun yrittää treenata. Toisaalta sen alla on hyvä nukkua piilossa kuivilla luennoilla. Ensi viikolla alkaa Oikea Opiskelu ja sitten ei vissiin saa nukkua koulussa.

Salaattilounas Street Cafessa.
Avainten haku Jameralta (lauantaille tuli töitä).
Äänestämässä kävin.

Bailatino. Oikea ohjaaja, joka on ihku, oli kilpatanssimassa, joten toinen ohjaaja korvasi. En saanut oikein fiiliksiä. Nyyh. No, minkäs teet, tulipa tehtyä ja kaloreita palaa liikkuessa oli fiilis sitten leimi tai aivan tulessa. Sitä paitsi, tunti oli vain lämmittelyä sille, mitä varten oikeasti lähdin salille tänään eli...

Bodycombat.
Lämmittelykappale Candee Jayn "If I Were You" nappasi ihan täysillä.

If I were you
I would never let me go
If I were you
I would always love me so
If I were you


No niinpä!
Reväytin eilen bodycombatissa vasemman takareiden, mutta kyllä ne potkut tänäänkin irtosi ihan hyvin kun vähän irvisteli. Sillä se lähtee millä se on tullutkin, vanha viidakon sananlasku. (Miksi läski ei lähde syömällä?)

Minnan kanssa Rossossa. Spagetti Con Salmone, lohta ja katkarapuja valkoviinillä maustetussa Choron-kastikkeessa, parmesaania ja Bavette-spaghettia. Aivan törkiän hyvää. Ja tuota ei monasti voi sanoa Rosson keskinkertaisista perheravintolaruuista - sinne mentiin siksi, että oli vähän kiire ja ruokaa piti saada nopsaan ennen leffaa.

Matti-elokuva, joka oli masentava. Entisenä tulevana tuottajana pidin hirmu surullisena sitä tosiasiaa, että tuossakin käytettiin huoletta hyväksi ihmisen raadon viimeisiä jäänteitä. Rahastuksen makua ja minäkin maksoin siitä. Koska Minna halusi, niin kerta. Minua kiinnostavat vain amerikkalaiset christianbale-runkkumateriaali-elokuvat, joissa on kiihkeää lähitaistelua ja rohkeita miehiä. Suomalaiset elokuvat ovat sitä että ollaan päissään ja naidaan. Daah. Missä on kaikki agentit? Olen ihan kyllästynyt juntteihin. No, pointtinihan oli se, että onko millään tavalla korrektia tehdä elävästä (?) ihmisestä tuollaista elokuvaa, joka pyrkii kertomaan, että päähenkilö on idiootti sekä selvinpäin että kännissä, täysin muiden hyväksikäytettävissä minkä todistaa jo se, että hänestä on tehty elämäkerrallinen elokuva oikealla nimellä.

Hieman piristi, kun kotimatkalla törmäsin naapurin Banjomieheen ja sain hyvää seuraa kotimatkalle. Ulkona on aivan pirun kylymä, pyörä on tuskaisen hidas polkea vaihteet jäässä. Huomenna äiti lupasi hakea jumppaan, mutta muuten pysyn kyllä neljän seinän sisällä, lämmitän rooibosteetä ja mökötän peiton alla. Sitä vartenhan pakkaspäivät ovat! Itseasiassa aion uskaltaa kauppaan ja leipoa jotain, tehdä hyvää ruokaa ja pakko varmaan vähän siivotakin, ja koira pitäisi pestä. Koulua ei siis ole enää tällä viikolla. Jee.

Kaupungilla oli kahvilan edessä osuva kyltti. "ISO KUUMA KAAKAO 2,5 €".

ISO

KUUMA

KAAKAO

. . .

Myy itse itsensä, tuossa säässä.

Tämä ei sitten liity mihinkään, mutta siltä varalta, että joku ei vielä tiedä lempivitsiäni:

-Miksi naiset meikkaa ja käyttää hajuvettä?
-Koska ne on rumia ja haisee pahalle.

Tämä päivä oli todella hyvä, mutta huomisesta tulee väkisinkin parempi, ei sille mitään voi.

Ei kommentteja: