generated by sloganizer.net

torstaina, tammikuuta 05, 2006

Täydellä teholla

On se kätevää, kun asuu koulun vieressä. Luentojen välillä tämmönen typerä väli, niin ei muuta kuin kotiin glögiä lipittämään. Meinasi nimittäin ääni lähteä edellisellä tunnilla.

Tässä on nyt yhden Limp Bizkitin Mission Impossible themen verran aikaa räpättää jotain, sitten pikaisesta koira pissalle ja emäntä takaisin kouluun opiskelemaan mikrobilääkkeistä.

Eilen oli kivusta ja kivunhoidosta, ujo ja arka puoleni voitti ja en kehdannut kysyä mitä tapahtuu jos ihmiseen ruiskutetaan vaikkapa bradykiniiniä (välittäjäaine, jonka vastavaikuttajia käytetään kivun lievittämiseen, joten toisinpäin... joku tylsä lääkisopiskelija kuitenkin lukee tämän ja sanoo, että se ei ole jostain syystä mahdollista).

Yritän vaikuttaa siltä, että opiskelen lähimmäisenrakkaudesta enkä sen takia, että minusta tulee isona superagentti ja huippukuulustelija, joka saa jokaisesta paskiaisesta irti kaiken tarvittavan tiedon helposti ja nopeasti, joskin julmasti ja säälimättömästi.

Missä on terveydenhuollon tulevaisuus? TÄSSÄ!

Meillä alkaa parin viikon päästä sellainen opiskelu, että päästään vihdoin ihan aiheeseen. Siitä sitten enemmän kun sen aika koittaa.

Se biisi tais loppua jo aika kauan sitten, nyt on jo melkeen kiire. Siispä kirmaamaan!

Ei kommentteja: