generated by sloganizer.net

torstaina, huhtikuuta 20, 2006

"I, like God, do not play with dice and do not believe in coincidence."

Tänään uskon horoskooppeihin (lue oma vaikka täältä).

Taurus
April 21, 2006
What you want right now is unconditional, reliable and all-encompassing support. You'll get it once you're able to supply it for yourself. Sound like a paradox? It isn't. You already have all that you need.


Horoskooppeihin kannattaa tietenkin uskoa vain silloin, kun ne lupaavat jotain sellaista mitä haluatkin. Omia luonnehoroskooppeja on ihana lukea aina välillä, ne kun muistuttavat siitä miten luonnonläheinen, käytännöllinen, tuottava ja realistinen olen. Toimin juurevasti, hitaasti ja varmalta pohjalta. Varmistan ja kerään aineellisia resursseja ja takaan näin pohjaa kaikelle toiminnalle. Minussa on aimo annos kärsivällisyyttä, säilyttämisen halua ja perinteiden kunnioitusta. Olen aistillinen, voimakkaasti seksuaalinen tyyppi, joka osaa loihtia myös kauneutta ja esteettisyyttä ympärilleen, usein jopa taiteen kautta. Voi kyllä!

Ja lisää! Seksuaalisesti Härkä on ehdottomasti yksi eroottisimmista merkeistä. Fyysinen kosketus on Härälle lemmenlurituksia tärkeämpi merkki rakkaudesta. Vaikka Härkä ensin tuntuu pidättyväiseltä niin mielipidettä on ajan kuluessa pakko tarkistaa, sillä hyvään ja luottamukselliseen suuntaan kehittyvässä parisuhteessa juuri Härkä-puolisko huolehtii siitä ettei seksuaalinen vire pääse sammumaan. Uudet asennot, esileikit ja kiihottava sanasto pulppuavat kumppaniinsa luottavan Härän ehtymättömästä lähteestä vauhdilla, joka saa kokeneemmankin konkarin punastelemaan. Rakkauteen ja luottamukseen perustuvassa suhteessa Härän kanssa ei tarvitse eikä ehdi vilkuilla aidan toiselle puolelle.

Loistavaa markkinointia (jota muuten löydät omasta merkistäsi täältä). Nyt pitää vain löytää joku joka uskoo horoskooppeihin.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jep! Horoskooppeissahan pitävät paikkansa vain ne hyvät jutut! :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei, pistäs mulle sähköpostiin postia että mikäs on se siun sähköposti mihin hlö.kohtaiset mailit, pistäisin yhteystietoja siitä duuni jutusta mistä kysäsit.

-Riffi