generated by sloganizer.net

tiistaina, huhtikuuta 25, 2006

It's good to be me

C'MON C'MON! Ollut pari tosi hyvää päivää harjoittelussa. Olen ollut mukana brakyterapiapotilaiden (googleta jos et tiedä) hoidossa ja on ollut todella opettavaista ja mielenkiintoista.

Tykkään aivan suunnattomasti tehdä työtä ihmisten kanssa enkä voisi olla enempää oikealla alalla. (Toim. huom: minusta tulee isona Johtaja ja rikas sellainen, älkää kuvitelko että tekisin loppuikäni osastotyötä pelkästä lähimmäisenrakkaudesta ja siitä tyydytyksestä, jota toisen ihmisen palveleminen tuottaa.)

Tänään aamupäivällä pääsin bodypumppiin. VOI KYLLÄ. Tämä tyttö tykkää huohottaa hikisenä. Huomenna pääsen pitkästä aikaa bodycombattiin. RULETTAA IHAN KYMPILLÄ.

Ja menin tänään pyörällä 55 km/h. Isoveli antoi vauhtia skootterilla, tiiättehän, niinku teinit tekee ja muut kulkijat vaan kiroaa.

Perjantaina olis tarkoitus pitkästä aikaa soitella rytmimusiikkia. Tai siis minähän laulan kun en osaa mitään soittaa.
Olen itse sanoittanut pari kitaristin tekemää biisiä ja aika hauska olisi päästä niitä laulamaan ihan orkesterin kanssa. (Let the desire lead your way /From pleasure to pain and then back again/Surrender to your inner flame / Never hesitate, no, never hesitate)

Kaipaanvainio siirrettiin sitten taas vaihteeksi hamaan tulevaisuuteen. Peruutuksia ja kiirettä, kiirettä, kiirettä. Luultavasti asia on niin, että se on liian hyvä peli, että sitä voitaisiin ikinä pitää. No, kenties myöhemmin kesällä, jos saadaan pelipaikka. Olen aivan rakastunut ko. peliin ja sen hahmoihin ja olen melko varma että suurin osa pelaajista on tyytyväisiä hahmoihinsa, joilla kaikilla on merkitys ja tarkoitus.

Enää neljä työvuoroa harjoittelun ensimmäistä osuutta jäljellä, jonka jälkeen pääsemmekin viideksi viikoksi leikkaussaliin. Ja vappukin tulee! Wuhuu.

Alkakaahan rustailla onnittelurunoja, mulla on synttärit 9.5. Jumatsuikka. 24 vuotta. Äitini täyttää tänä vuonna 48. Miettikääpä sitä. Tällä kertaa matematiikka pistää minut aika hiljaiseksi.

Iltasanomien horoskooppi tiesi tälle päivälle seuraavaa:
"Ajatuksesi suuntautuvat nyt ensi kuuhun. Se tuo mukanaan tapahtuman, josta olet haaveillut. Et malttaisi vain odotella enää pitkään." Vissiin kerronkin teille mistä on kysymys! Tiedänkö itsekään... mutta eiköhän se selviä.

Kello on yksitoista. Herätys on puoli kuudelta. *monisanaista kiroilua* Teen kuitenkin vielä puolen tunnin juoksulenkin Jasminen kanssa, koska ulkona on aivan täydellinen ilma siihen. Ja pidän siitä tunteesta, kun poninhäntäni liehuu askelten tahdissa.


Ei kommentteja: