generated by sloganizer.net

tiistaina, huhtikuuta 04, 2006

Pimpeli pom

Hiljaseksi meinaa vähän vetää. Kumpi lie, työharjoittelu vai kahden tunnin tykitystreeni.

Kahdeksan tunnin jälleen-erittäin-stressaavan (enkö osaa relata, daah?) päivän jälkeen pää oli kipeä ja väsytti. Ensin syömisreissu Oulunsalossa, sitten kahvittelureissu siskon luo (porkkanakakkua... mmmm...), sitten tankattuna combattiin ja pumppiin. Treenin aikana oli jopa hetkiä, jolloin en ajatellut työharjoittelua. Parasta mahdollista nollausta. Väsymys on tipotiessään, samoten päänsärky, joka johtui ihan vain liiasta murehtimisesta, jota pitäisi oikeasti vähentää. Tilalla on sellainen rento ja mukava olo, sillä tavalla agenttimainen että vaikka nukahdan varmaan heti kun pistän pään tyynylle, olen valmiina uuteen taisteluun heti kun tarvitsee. Eli aamulla klo 5.30.

Tämä on ensimmäinen hetki tänään kun ehdin istahtamaan koneelle. Ja tämä on joka sekunti pois yöunista. Joten se on moro!

Huomenna on hyvä päivä, sen tietää siitä että näen tiedättehän-te-jo-tässä-vaiheessa-että-kenet. Ja telkkarista tulee Huonosti käyttäytyvät miehet. Kumpikohan noista kahdesta nyt sitten olisi parempi juttu, mene ja tiedä.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hep, tsemppiä! Uuden duunin aloittaminen (oli se sitten harjottelua tai jotain muuta) on aina hemmetin stressaavaa, ja varsinkin kun pitäis aina olla parhaimmillaan ja osaava ja itsenäinen ja lässynlässyn. Onneksi siihenkin tottuu aikanaan.

Ja kyllä sinä ne selätät!