generated by sloganizer.net

torstaina, huhtikuuta 06, 2006

Top ten

Raskas päivä ollut taas. Mutta lannistua ei kannata, nyt mietitään hampaat irvessä niitä hyviä asioita. Ja löytyyhän niitä! Ei tee ees tiukkaa.

Hyvillä mielin nukkumaan, koska:

1. Katsoin juuri opintosuoritusrekisteristä ja olin saanut Kliininen hoityö I 3 op-kurssin tentistä ja näin ollen koko kurssista vitosen. Olen yleisesti ottaen melkoinen alisuoriutuja, joten tuo tuli kyllä todellisena yllätyksenä. Tästä opiskelusta saattaa sittenkin tulla jotain... ja jee jee saattaa tepsiä?

2. Olo on fyysisesti aika huipussaan, kävin tuossa juuri äidin kanssa torstain jeejeeputken eli bodybalancen, bodypumpin ja tanssitunnin. Reilu tuhat kaloria kului kolmen tunnin aikana. EI TUNNU MISSÄÄN! Piti kyllä punnertaessa toistaa mielessä "ei minkäänlaista armoa, ei minkäänlaista armoa" että jaksoin... nynnyt punnertaa naisten asennossa (joo ei tarvi ottaa vakavasti sitten).

3. Jasmine pääsi pitkälle lenkille koirakaverinsa Taavin ja iskän kanssa sillä aikaa kun oltiin siellä jumpalla. Tällä viikolla Jasmi on saanut muuten tyytyä ihan nolon lyhyisiin "käydäänpäs vartti pyörimässä tuossa"-kävelyihin. Nyt prinsessa on tyytyväinen. Ihana ottaa tuo pehmoeläin kainaloon yöksi. Se ei muuten mene ilman lupaa sängylle - nytkin tuossa uinuu matolla... pitää herättää se, että saan lämmittäjän.

4. Pyörä reistaili taas vaihteeksi, mutta tällä kertaa ehkä viimeisen kerran: Pyörä-Suvalan VOI-HERRANJESTAS-MITEN-KOMIA mies vaihtoi kokonaan uuden kettingin, jostain syystä vuosihuollossa vaihdettu oli sökö (on lähtenyt tällä viikolla joka päivä irti, ei siinä muuta... vähän vaan hidastaa menoa...).

5. Iho on paljon paremmassa kunnossa jo vaikken oli sitä ihan simona hoitanut. Huomenna pitää tehdä teatreenaamio taas. Kuvittelin että ihonhoito olisi jotenkin turhaa. Pienellä vaivannäöllä saa kuitenkin ihmeitä aikaan. Huomenna tarvisin kokovartalorasvauksen, kun en itse jaksa...

6. Harjoittelussa oli ihan kiva päivä. Ei mitään hätkähdyttävää. En saa hurjia kiksejä supon työntämisestä lajitoverin anaaliin (en ainakaan myönnä julkisesti). Työkaverit on hirmu kivoja. Eräs on suorastaan idoli, hänen kanssaan ollaan keskusteltu paljon henkeviä hoitotyöstä. Jutskasin potilaiden kanssa paljon - tuntuu että olen siinä lahjakas, siis rupattelussa ja sosiaalisessa olemisessa. Potilaiden kanssa tulen paljon paremmin toimeen kuin hoitajien, jotka eivät ihan aina tajua huumorintajuani. Potilaat kyllä tajuavat, mikä lie...

7. Kävin katsomassa Mammaa eli äidinäitiä toisella osastolla, hän oli menossa käsileikkaukseen. Oli hauskaa ilahduttaa ja yllättää vierailulla. Toivottavasti viikonloppuna ehdin ilahduttaa ja yllättää lisää ihmisiä.

8. Seikkailimme pitkin OYS:iä Beeben kanssa. Olen hirmu iloinen siitäkin, että Beebe on samassa harjoittelupaikassa. Olen hirmu iloinen ylipäätään Beeben olemassaolosta. Harjoittelussa muutama asia selkenee ihan Beeben aktiivisuuden ansiosta.

Beebe, pyydän nyt julkisesti anteeksi, etten kuivannut kylppärin lattiaa suihkun jälkeen!

9. Huomenna on perjantai. Ei ole mitään suunnitelmia, ei mitään stressiä koko viikonlopulle. Mahtavaa. Maanantainakin saa nukkua pitkään kun on iltavuoro. Siis hurraa pitkälle viikonlopulle!

10. Huomenna tapaan Hänet. Jos jokin asia tämän estää (esim. auto hajoaa, Antsu on kuumessa tai tulee tsunami), annan periksi koko homman ja lähden Beeben kanssa baariin ja etsin jonkun uuden lumppauskaverin. Ei tästä muuten mitään tule! Näitä kaikkia muita yhdeksää asiaahan tulee huomenna juhlistaa, ehottomasti!

Ei kommentteja: