generated by sloganizer.net

keskiviikkona, kesäkuuta 21, 2006

Hey, get your granny washed today

Töissä oli hauskaa. Kesäjuhlassa sai kakkua, nam.

Tietyllä tummaakin tummemmalla huumorilla täytyy suhtautua innostuakseen zombimaisten vanhusten hoivaamisesta niin, että työnsä tekee aina yhtä täydellisesti. Alalla pitkään olleet, väsähtäneet tätit oikovat usein mutkia suoriksi, mikä ei tietenkään ole tarkoitus, kun tavoitteena on potilaan "hyvä hoito".

Come summer the work gets kind of hard
This ain't no place to be if you're planning on being a star
Let me tell you it's always cool
And the boss don't mind sometimes if you're acting like a fool
Working at the granny wash (oh oh, yeah yeah)

Elokuu. Tulisit jo. Ensin pitäisi selvitä heinäkuusta. En malta odottaa viimeisenä päivänä tilille jämähtävää rahasummaa. Luultavasti enemmän kuin olen koskaan käsitellyt, elämäni ensimmäinen oikeasta työstä maksettu oikea palkka, siis kuukausipalkkaa, tähän asti elämässä on ollut vaan keikkailuja.

Niin no, epäpätevyysvähennyksiähän tietenkin menee. Kaikkihan tietävät sen saman vanhan laulun, että hoitoalan palkat ovat berberistä, joten taistelematta en minäkään aio luovuttaa. Olen käynyt nitkuttamassa Tuirankartanon -10 % vähennyksestäni osastonhoitajan sijaiselle, joka ei voinut asialle (muka) mitään, ja asion käydä nitkuttamassa lisää lomalta palaavalle osastonhoitajalle parin viikon päästä.

Jouduin allekirjoittamaan työsopimuksen ekana päivänä suuta mutristellen, mutta sijainen sanoi, että vakituinen osastonhoitaja voi jälkikäteen toki nostaa palkkaa (ihan niin kuin nostaisi, mutta katsotaan kun pistetään kova kovaa vasten...). Kysymys on paitsi rahasta, myös periaatteesta, ja nimenomaan rahasta. Kaupunginsairaalassa maksoivat -5% vähennyksellä. Paras kai tyytyä siihen mitä saa, lässynlässyn, minullahan ei mitään tutkintoa ole. Mutta kun on oikeasti vaikeuksia saada työntekijöitä, niin ei pitäisi olla työnantajalla varaa rutkuttaa palkoista.

Ikuisuuksia kestänyt parvekeremontti on kuulemma saatu päätökseen Mäntylässä. Silminnäkijä kertoi pressujen häipyneen ikkunoista, itse viihdyn täällä armahan kämpillä. Oli muuten ihanuus väsännyt taas sellaiset pöperöt, että tie naisen sydämeen kiertää ehdottomasti vatsan kautta. Olen lievästi paskana tähän läpsystävaihtamiseen, eli siis kun minä tulen iltavuorosta niin hän lähtee yövuoroon ja kun hän tulee yövuorosta niin minä lähden aamuvuoroon jne. Oi elokuu, oi elokuu...

Telkkarista kuuluu seksin ääniä. Toosa kiinni. Menen yksin kylmään suihkuun.

Ei kommentteja: