generated by sloganizer.net

tiistaina, kesäkuuta 20, 2006

Illan hyvät ajatukset

Linnut laulaa, mies meni yötöihin, minä nautin elämästä. Pitäisi varmaan nukkua vähän ennen kuin se tulee takaisin, että voin sitten pitää sitä hereillä kunnes lähden itse iltavuoroon... tai mikä iltavuoro se on jos on töitä klo 12-20, koko päivähän siihen menee. Huomenna Tuirankartanon asukkaat roudataan pihalle jonkinlaisiin puutarhajuhliin kesän kunniaksi.

Pitistä itseäsi tällä. "Nykyisillä elintavoillasi kuolet 86-vuotiaana torstaina 7. maaliskuuta 2069". Vastasin kyllä rehellisesti, että meillä ei ole toimivaa palovaroitinta ja se luultavasti alensi elinikääni. No joopa joo, vastasin pahimpien mahdollisten vaihtoehtojen mukaan niin sain silti eliniäksi 70 vuotta, "elät 1 prosentin todennäköisyydellä 82-vuotiaaksi tai vanhemmaksi". 82 vuotta on odotettu elinikä 1982 syntyneillä naisilla. Tuota rämpätessä havaitsin, että odotettu elinikä laskee mitä myöhemmin on syntynyt ja päinvastoin nousee mitä aiemmin on syntynyt. 1920 syntyneellä se on 90 vuotta, 2006 syntyneellä 81 vuotta.

Koira pötköttää lattialla, vaan käsken sen sänkyyn viereen, kun se on niin lämmin ja pehmeä. Mahalaukku on survottu täyteen maailman parasta syötävää asiaa eli rakkaan spessu-tonnikalalasagnea. Ehkä bebeeleivokset ja tiikerikakku on vaan parempia, mutta ei mikään muu. Eilen Tuiran rannassa me puolitettiin bebee-leivoksia kynsiviilalla, kun ei ollut muutakaan asetta. Hyi ku me ollaan niin ällöttäviä söpöilyinemme. Kieli kurkkuun ja siinäpä se aika sitten rattoisasti kuluukin niin ettei huomaakaan. You make me sick to my stomach, baby. Siihen kun laitetaan päälle käsittämätön kommunikointi vih-miuh-äänteillä niin sitä ei kyllä kukaan selvin päin jaksa katella.

Kävin tänään bodypumpissa (olen käynyt muutenkin kyllä jumpalla, vaan en todellakaan aina jaksa tilittää sitä täällä kuten en kerro hampaidenpesureissuistanikaan), se on kai ainoa jumppa johon tällä viikolla pääsen, juhannuksen takia muutettu aikatauluja. Pumpissa oli hyvä vetäjä ja kävin (ilkeyttänipä tietenkin!) sanomassa tunnin jälkeen että hänellä on todella miellyttävä tapa ohjata. Jos joskus on jotain kaunista sanottavaa jollekin, niin kannattaa sanoa se, vaikka sitä varten joutuisi miettimään että no mitä hyövää ja uskaltaako.

Tulin pumpista, niin ihana tuttavapariskunta oli saapunut syömään tonnikalalasagnea kanssamme. Tästäkös riemastuin ja päiväni aurinkoistui entisestään. Juhannussuunnitelmatkin siinä selkenivät, vaikka minun suunnitelmani ovat puoliksi aamuvuoroissa... En ole kalenterijuoppo ja juhannuksella ei minulle sinänsä ole väliä, joten en menetä mitään, mutta saan tietenkin hyvät pyhäpalkat. Aikaisin pitää juhannus aloittaa että ehtii toipua seuraavaan aamuun...

Taidan katsoa koneelta jakson tai pari Täydellisiä naisia ennen kuin urvahdan tyytyväisenä. Don't worry, JEE JEE takes care. Oikeasti paras neuvo minkä olen tänään saanut.

Ei kommentteja: