generated by sloganizer.net

keskiviikkona, kesäkuuta 07, 2006

Ihana aamu keskellä viikkoa

Jostakin syystä heräsin hirmu tyytyväisenä. "Rakkautta ensi silmäyksellä"-tapaus keitti kahvia ja tuoksui miehelle. Saatoinpa kuvitella mielessäni, tämä voisi olla aina tällaista, could I have this kiss forever. Ihanaa, hän suostuu estoitta söpöilemään kanssani julkisella paikalla. Ja ei edes pahasti kärsi allekirjoittaneen skumpassa suorittaneesta kaulanmerkkauksesta, voi herranjestas, Hani 16 vee. Koskaan ei ole liian myöhäistä saada onnellista lapsuutta.

Olen onnellinen sellaisella "minut on upotettu lämpimään hunajaan"-tyylisellä lamaannuttavalla, mutta voimaannuttavalla (ilettävä sana) tavalla, mikä tarkoittaa sitä, että en tunne oloani levottomaksi tai epävarmaksi, vaan hymyilen vain typerästi maailman pyöriessä omaa vauhtiaan. Milk and toast and honey. Paitti että se on täällä päin kyllä täysjyväruisleipää.

Rullaluistelin eilen ensimmäisen kerran vuosikausiin. Enkä edes kaatunut. Takareidet kiittävät siitä ja bodypumpista, jonka uusi ohjelma on muuten ihan kelpo rääkki. Tänään pääsen tutustumaan uuteen bodycombattiin, wuhuu.

Tänään olen vähän muuttoapuna iltapäivästä, kun tuttava muuttaa naapuritaloon. Huomenna ja perjantaina on vapaata, ihanaa. Ihanaa, ihanaa, ihanaa.

Ei kommentteja: