generated by sloganizer.net

lauantaina, elokuuta 12, 2006

R for strong violence, language and some sexual content.

Pakkoko se oli sitten lähteä iltakävelylle Jazzin ja Bron kanssa, pitkällisen neuvottelun jälkeen. Yritin viimeiseen asti pitää kiinni siitä, että makaan sohvalla kuola valuen ja tasaista kurjuuttani mutisten. Brolla oli palkkapäivä, mikä johti - whoopsy-daisy!- humalatilaan. Alennuin käymään pusikossa pissalla kotimatkalla. Barbaarista ja täysin holtitonta. Living on the edge! Muutama viaton tequila... Teini-iästä asti periaatteeni on ollut, että juon vain jos juotetaan, ja nyt tarjoiltiin pöytään ja hyvä ettei autettu sen kippaamisenkin kanssa. Aamulla piti lähteä töihin sen näköisenä, että olen parempiakin aamuja kohdannut. Noch. Lyhyt työpäivä meni ihan näppärästi, Jameralla on hurjan kivvaa olla töisä. Sieltä jumpalle ja sieltä leffaan.

Käytiin kattoon Kertan kaa Miami Vice, joka oli odotettua parempi. Parhaita sexual content-kohtauksia mitä aikoihin. Räiskinnän aikana tuli oikeasti sellainen "älkää ampuko ku mua rupiaa pelottaan"-olo, sen verran tujut äänitehosteet löytyi. Mitään substanssiahan elokuvasta ei kannata etsiä. En ole mikään Colin Farrell-fani, aikaisemmin sillä on vissiin ollut tukka huonosti tai jotain. Mutta OMG... elokuvaa katsoi ihan sen takia. Farrellin upottava tuijotus täytti screenin niin kyllä siinä olisi antautunut vähemmästäkin. Siis selkeää runkkumateriaalia. (Pisteet valkoisista Range Rover Sporteista).

Kaikenlaisissa pusuttelukohtauksissa tuli aivan karmea ikävä omaa kesäkollia, ties missä se nyt kuljeskelee. Pienikin hetki sen vieressä tekisi minusta maailman onnellisimman. Sanokaa minun sanoneen, että jos en sitä saa takaisin niin en huoli ketään ja omistan elämäni jollekin jalolle aatteelle.

Voi herranjumala ku mulla on ikävä sitä yhtä. Ajatus siitä ensimmäisestä suudelmasta saa mut törmäilemään seiniin. Mulla ei ole minkäänlaista kykyä, tahtoa tai tarvetta unohtaa sitä.

Ostin sitten Aliaksen neljännen kauden, että tuijottaisin sitä, ja olisin itsenäinen ja ihan itsekseni viettäisin laatuaikaa. Joo. Ihan avoimesti ja itseltäni salaamatta odotan, että unelmieni kesämies avaisi oven ja astuisi takaisin elämääni. Time for some reality check? No way, not today.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jeh, tarvisit sitä kävelyä torinrantaan..

Hanna P. kirjoitti...

No niin se on että nää tiedät mitä mää tarvin. Olis ollu vaikea irrottaa päätä sohvasta kun kuola olis kuivunu kiinni. Elimistön myrkyttäminen on aina oikea ratkaisu kaikenlaiseen alakuloon! Eikäku oikiasti. En olis kenenkään muun kans ees lähtenyt.

Mulla on 88 jaksoa Aliasta. Katotaanko joskus?