generated by sloganizer.net

keskiviikkona, marraskuuta 29, 2006

Pim

Uusi ihana koti! Irtisanoin tänään tämän nykyisen ja ilmoitin haluavani asunnon, jota kävin eilen katsomassa bodycombatin jälkeen. 40 neliön yksiö tupakeittiöllä (eli pikkuinen makuuhuone, oma peuhunurkka, on erikseen) ja saunalla, luhtitalon ensimmäisessä kerroksessa. Oma pieni terassi. 356 eurolla kuussa. Talo on rakennettu 1997 ja sijaitsee Kiviniemessä, josta on kouluun matkaa noin viisi ja kaupunkiin kuusi kilometriä. Miten maltan odottaa kuukauden, että pääsen muuttamaan?! Minun ja Jassin koti. Meillä on ihan oma postilaatikko ja semmoinen oikeanlainen ovikello, ja meille tullaan suoraan eikä tupakalle haisevan käytävän kautta.

Olin muuttoapuna Marialle, se kävi nopsakasti. Kävimme Jasminen kanssa pyöräilemässä Kiviniemessä uuden kodin kulmilla mittailemassa pyöräteitä. Uunista tuli joulutorttuja. Maailman ihanin tulee koulusta tänne ja nakkaa minut duuniin yöksi OYS:iin. Toivottavasti maltan nyt nukkua pari tuntia sitä ennen tai yöstä tulee tosi, tosi rankka. Hieno homma kuitenkin, kun soittivat tänään töihin, sillä rahaa menee runsaasti muuttaessa ja muutenkin.

Joskus sitä pitää vaan uskoa, että asiat kääntyvät ihmeellisesti oikein päin ja palaset napsahtavat kohdalleen. Ja sama vaikkei uskoisikaan - joskus sitä vain seuraa elämäänsä ja huomaa, että niin sitä käy kuitenkin. Pim.

Ei kommentteja: