generated by sloganizer.net

torstaina, joulukuuta 21, 2006

Ei, älkää! En kestä totuutta!

WTF?! Alias ei tule tänään. Ens viikolla kuitenkin taas. Mutta että kun sen saa tietää kääntäessään kanavan Neloselle ja hoksatessaan, että eihän nää oo mitään Aliaksen tyyppejä, niin se on jo pettymys sitten se.

No kas kummaa, saapuihan se liikkeellä oleva mahatauti tai muu kirous minuakin riivaamaan. Ei kuitenkaan kouristeluja ja kipua pahempaa (nehän ovat vain kivaa pientä virikettä elämään), pysyi ruoka sisällä ja nukuttuakin sain ihmeen kaupalla. Jäi bodycombatti kuitenkin väliin tänään. Huomenna aamupäivällä pumppiin jos vaan mitenkään kykenen.

Kävimme maailman ihanimman ja Jassin kanssa koirapuistossa ja ostamassa Jassille naudanmahatäytteisen puruluun sekä grillatun oikean luun. Sille ei todellakaan kelpaa mikä tahansa. 6,5 € on koiran puruluusta aika paljon. Etenkin kun se maksetaan viimeisillä pennosilla. Jassi oli onnellinen saadessaan kirmata Heinäpään puistossa ja kävimme siinä raahustamassa ympäristössäkin vähän kun ei ollut ihmisiä liikenteessä.

Maailman ihanin meni vahtimaan siskonsa muksuja niin minä menin hoitoon Kertalle ja Kallelle. Annoin Artturille joululahjaksi joskus kirpparilta ostamani Darth Vader-pikkurobotin, josta Artturi oli silminnähden iloinen ainakin tämän illan. Artturin kiitos ja halaus (nokuäitikäski) lämmitti eniten pitkään aikaan.

Sainpa imuroitua maton (ei kyllä kestä lähempää tarkastelua mutta metrien päästä se näyttää ihan suht siistiltä). Se oli oikeasti aikaa vievä projekti ja ehkä joku toinen koiranomistaja ymmärtää.

Lehtijuttua varten otetut kuvat (en tiedä kauanko kuvat tuossa osoitteessa ovat, mutta ovat jos ovat) olivat muuten onnistuneita, mutta minä näytän läskipossulta, mikä luultavasti olenkin. Kaiken lisäksi olen vielä tyhmä. En muista millä perusteella, mutta tämän kuitenkin ehdin todeta. Ai niin, sitä ei vielä tiedetä, että kuinka tyhmä. Odottelen turhaan opintorekisteriin arvosanaa mielenterveystyön kirjallisesta tehtävästä.

Joo ja tukan väri alkaa olla lähempänä mustaa nykyään. Lehtikuvat on juurikasvuajalta, jolloin täytyi pitää huivia alati. Ja oikeasti en alennu siihen voi-iik-mää-näytän-siis-ihan-kamalalta-ininään mitä suurin osa naisista harrastaa. Luonnossahan olen hemaiseva.

Odotan miehen mukana saapuvaa falafel-annosta. Troijan Kebabista. Muistaakohan se tilauksen oikein... piti olla mieto chilikastike ja tsatsiki...

Sisko puhui ympäri huomiseen paceen ja bodybalanceen. Otetaan vähän takaisin näitä parin päivän lönimisiä kunnon jumppamaratoonilla. Jumppaa taikka kuole!

Ei kommentteja: