generated by sloganizer.net

torstaina, joulukuuta 21, 2006

Joulua ei voi paeta

Sähkökatkos sai alakerran pikkutytön rääkymään peloissaan ja katkaisi bodycombat-dvd:n opiskelun kappaleeseen kuusi. Kynttilänvalossa mp3-soittimen kanssa harjoittelin viisi kappaletta eli ohjelman puoleen väliin ja huusin sohvalla nukkuvalle koiralle ohjeita "VOIMAA! EI RIITÄ! LISÄÄ VOIMAA!"

Sähkökatkoksen aikana oli rauhallista ja mukavaa. Pihalla olisi voinut seisoskella ja antaa koiran syödä kakkaa loputtomiin, koska ei täällä sisällä voi tehdä mitään ilman sähköä (jos on yksin). Jouduin lukemaan Valittuja Paloja itseäni viihdyttääkseni.

Pakkaus on tänään edistynyt silminnähtävästi. Olisin tarvinnut sitä yhtä pahvilaatikkoa, jonka setä vei. Koitan selvitä näillä mitä on. Ne on kaikki täynnä. Tyhjensin ja luutusin jo parit keittiön kaapit ja laatikot. Ehkäpä vistointa (eräs lempparisanoistani) on edessä häämöttävä jääkaapin peseminen. Vessan siivouskaan ei ihan simona kiihota.

Maailman ihanin paketoi lahjoja siskoilleen ja veljilleen. Olen saanut postissa joulukortteja, lämpimät kiitokset niistä. Itse en kertakaikkiaan ole itse ehtinyt tehdä mitään jouluun viittavaa. Olen halunnut vain ohittaa koko hössäämisen tänä vuonna. Suklaan, glögin, pipareiden ja torttujen syöminen on lähimpänä jouluasioita. Ja joululaulujen laulaminen. Maailman ihanimman kanssa on kiva laulaa joululauluja kun ajellaan autolla. Autoradio on sökönä. Olemme käyneet läpi ehkä kaikki mahdolliset joululaulut.

Muuttoon on huomenna viikko. Ehkä en aloittanutkaan pakkausta liian aikaisin ottaen huomioon kuinka tehoton olen. Huomenna voisi ottaa tavoitteeksi imuroida maton ja laittaa rullalle.

Ei kommentteja: