generated by sloganizer.net

lauantaina, joulukuuta 16, 2006

I'll be there for you ('Cause you're there for me too)

Katsoimme eilen yöllä Wolf Creekin, joka oli kuvottava ja tarpeeton tekele. En ymmärrä elokuvantekijöiden motiiveja tuottaa tällaista väkivallalla mässäilyä. En ymmärrä, miksi ihmiset haluavat verkkokalvoilleen poltettavaksi niin rujoja kuvia. Vierailimme luokan kanssa Niuvanniemen vankimielisairaalassa, ja siellä paikkaa esittelevä nainen totesi, että on selvästi nähtävissä mikä inspiroiva vaikutus elokuvilla on vastaanottavaiseen nuorisoon. Nämä elokuvat eivät opeta miten hienoa elämä on tai miten itseensä uskomalla voi saavuttaa unelmansa.

Ymmärrän viehtymyksen ihmisen "pimeään puoleen" erittäin hyvin, mutta tällaiset teurastamiselokuvat eivät ole mitenkään psykologisesti raflaavia. Mikä se on se tarve järkyttää itseään? Tekeekö se jotenkin hyvää olemukselle? Miksi tällaista pitää katsoa kaiken sen etovan paskan lisäksi, mitä maailma on täynnä jo muutenkin - todellisuudessa?

Tillitien isännän ja emännän, maailman ihanimman ja veljensä kanssa oli taas hauska ilta täynnä naurua. Niin lämmintä ja mukavaa! Emäntä leipoi monta pellillistä pipareita. Oulunsalossa kävi kylässä myös suloinen neljän kuukauden ikäinen sekarotuinen Viivi-koira. Viivi oli Jasminelle mainio leikkikaveri ja Tillitien uudella punaisella matolla oli ihanaa koirien pyöriä. Ja aikamoinen sydäntensärkijä oli pentu muutenkin, minullekin iski hetkellinen koirakuume (...olen kyllä sanonut että vauva saa tulla ennen toista koiraa).

Maailman ihanimman kanssa kerroimme taas toisistamme kaiken myöhään yöhön asti. Hän tietää minusta asioita, joita kukaan muu maailmassa ei tiedä, ei kukaan muu. Näin painajaisia, joita en enää muista. Mitä enemmän saat, sitä enemmän voit menettää. Jos jotakin arvostaa... jos jollekin antaa arvoa... samalla on pakko myöntää, että jos tämä tekee minut onnelliseksi, ilman tätä tulisin onnettomaksi? Haluan luottaa vaistooni niin kuin olen luottanut kesästä asti, tiedän mihin uskon. Tämä vuosi on opettanut ennen kaikkea omiin vaistoihin luottamista.

Tu deviens responsable pour toujours de ce que tu as apprivoisé.


Ei kommentteja: