generated by sloganizer.net

perjantaina, joulukuuta 15, 2006

Couldn't do what I wanted to do when my lips were dry

Diididii. Tämmöstä kivaa. Läppärin näyttö on taas peruspimeänä ja lainasin sedältä pikkunäytön tähän viereen. Onhan tämä kyllä ihan berberistä kuin berberinskinkki tämä hommeli. Joo vaan toimii. En vaan yleisesti ottaen kannata elämässä mitään väliaikaisratkaisuja. Olo on epävarma, mutta tilanne toistaiseksi hallussa, ihan kuin kesken menkkojen huomaisi vieraassa vessassa ettei ole tampooneja mukana ja pitäisi survoa käsipyyhkeitä housuihin.

Minulla on OPOY:n kanssa diili nettiyhteydestä helmikuun 23. päivään asti, eli sitä ennen en voi yhteyttä irtisanoa. Siirto olisi maksanut 49 €, mikä on tyhjästä maksamista ja epiä. Onnekseni asiakaspalvelun täti tajusi, että minulla on DNA liittymä kännykässä, jotenka voin tehdä kotisopimuksen ja saada siirron sitä kautta ilmaiseksi. Yhteys tosin köpenee kakskauttakakkosesta ykskauttaykköseksi. Mutta elämä on. Voi nyyh.

Maaliman ihanin on kaverina viemässä kaatopaikkakuormaa Tillitieltä, jonne on tarkoitus päätyä perjantai-iltaa viettelemään. Ensi viikolla on vissiin jouluaatto, mutta minä tiiän vain että muuttoon on tasan kaksi viikkoa. Muuttoavuksi ovat lupautuneet Tillitien isäntä (emäntä voi olla liian raskaana mihinkään muuhun kuin ovenpönkäksi), sisko ja veli, Bellissima Maria, maaliman ihanin. Ja joitakin muitakin olen ruinannut, mutta muuttapu on semmoinen mystinen juttu, että siitä ei koskaan tiedä. Jos joku tuntee, että on minulle palveluksen velkaa tai haluaa, että olen palveluksen velkaa, niin tervetuloa. Perjantaina 29.12.

Saan bodycombat-dvd:n lainaan tässä päivän, parin sisällä. Alkaa pikkasen poltella se tammikuun 12.-14. Helsingissä tapahtuva koulutus. Tällä viikolla kävin combatissa sen minkä kerkesin ja otin kaiken mikä annettiin, eli kolme kertaa, ti-to putkeen. Alkaahan niistä osa jo painua selkäytimeen. Luotan mieluummin lihasmuistiin kuin reikäiseen päähäni ja toivon, että se tekniikka ja koreografia tulee vaan taianomaisesti jostain sitten kun aika koittaa.

Tänään oltiin huomion keskipisteenä kun aamusella olimme äitin ja siskon kanssa kuvattavana Beauty Centerillä CMS-ketjun jäsenlehteen. Juurikasvu piti peittää pinkillä jenkkihuivilla (oli toivottu jotain pirteitä värejä lehden suunnalta). Kuvaaja oli ammattimies ja räpsi kalliilla kameralla tsiljoona kuvaa.

Olen ihan pulassa, vaik' on rahaa tulossa. Opintolainaa mäsähtää 600 € tilille ensimmäinen ensimmäistä, halusin tai en. Muutaman sairaalassapönöttämiskeikan palkat on tulossa ilmeisesti tämän kuun viimeinen päivä. Tammikuun puolessavälissä tulee palautuksena tämän kämpän takuuvuokra 510 €. Mutta silti ei ole mitään millä maksaa tammikuun vuokra, joka pitää maksaa ennen kuin saan avaimet käteen. Voiko lähimmäisiin luottaa luoton suhteen? Se nähdään seuraavassa jaksossa.

Bellissima soitti, että tulee käymään ja haluaa lämmintä juotavaa, pitääpä mennä kippaamaan purkillinen glögiä lämpenemään. Hips!

Ei kommentteja: