generated by sloganizer.net

maanantaina, joulukuuta 25, 2006

Onnea kun mikään mylly valmiiksi ei jauha

Maailman ihanimman kotona oli rento tunnelma. Amiga, jouluvalojen ripustelua, punaista jaffaa, lahjojen paketointia. Veli veisteli kinkusta talikerroksen pois ja mehevän kinkun tuoksu sai veden herahtamaan jopa minun kielelleni, joka ei ole vuosikausiin maistanut lihaa. Maailman ihanimman perheenjäsenet ovat kaikki minulle kotoisan tuntuisia - pidän kovasti hänen laumastaan.

Haukiputaan hautausmaalla oli kaunista. Tähtitaivas kilpaili lepattavan kynttilämeren kanssa. Onneksi laitoin välihousut ja villapaidan.

Maailman ihanin lahjoi minut Pentago-pelillä, mikä on koukuttava peli ja parasta mitä voi tehdä kaksin housut jalassa. Joulu ja kaikki on maailman ihanimman kanssa, kaikkea mitä voi kahdestaan tehdä, ja huokailen onnesta kainalossa. Ja lasken öitä muuttoon, minun toiseen jouluuni. Joululahjatkin saa vasta siellä käyttöön - veljen paketista löytyi ihana saunatuoksu, ja vanhempien kustantama pakastin haetaan vasta perjantaina. Ja siskon antama supermascarakin täytyy mainita, koska minulle ei ihan ensimmäiseksi tulisi mieleen hankkia itselleni kosmetiikkaa ja vanha ripsiväri on kai jo melko kökköistä.

Ensin syömme täällä Oulunsalossa ja sitten parin tunnin päästä syömme lisää Kaijonrannassa. Kaiken syömisen keskellä pitäisi malttaa siivota muuttokaaosta ja harjoitella bodycombattia. Elämää kun on oletettavasti myös joulun jälkeen, ja sitten sitä vasta onkin.

Ei kommentteja: