generated by sloganizer.net

sunnuntaina, joulukuuta 03, 2006

PMS Premenstruaalisesti Mukavaa & Seesteistä

Diudidiudi. Kaikkihan multa onnistuu! Jotenkin tuntuu semmoselta mukavalta.

Mukavaa on ollut pitkään, paitsi eilen ei ollut hirveän mukavaa, kun jostain syystä meinasi päivästä asti ruokatorven peristaltiikka pettää ja mahan sisältö perua syödyksi tulemisensa. Pyörrytti ja muutenkin oli huono olo. Bodypumpissa olin sisulla, mutta balanceen en pystynyt jäämään. Yöllä yritin nukahtaa puoli-istuvaan asentoon sohvalle, mutta ei paljoa auttanut.

Sitä tietää olevansa oikeasti onnellinen, kun suhtautuu kylmän välinpitämättömästi pieniin vastoinkäymisiin. Se onni on kuin iso liekehtivä aura ympärilläni (minulle on sanottu, että minulla on vahva, aurinkomainen aura). Kaikkea kestää paljon paremmin.

Minä olen kaikista eniten onnellinen siitä, että voin rakastaa, se antaa elämälle tarkoituksen. Tietenkin rakkauteni tärkeimmät kohteet ovat perhe ja maailman ihanin, ja tuo hassu koira, mutta sen lisäksi minulla on ystäviä, joilta saan sitä enemmän mitä tunnen voivani heille antaa. Kyllä lajitoverit on se syy miksi täällä ollaan. Ja ruoka.

Napostan tässä intialaisen ruuan jämiä, mmmh, lohikasviscurrya ja linssimakhania. Mikälie arominvahvenne, mutta tuntuu että tämä menee melkeinpä päähän. Hihii. En ole muuten ainakaan yli kuukauteen nauttinut tipan tippaa alkoholia eikä tee edes mieli.

Ja yksi elämän tarkoitus on kaiken kivan tekeminen. Kai se on se pointti. Ens viikolla pitäs päästä tutustumaan uuteen bodycombat-ohjelmaan, jota rupean sitten hullun lailla jauhamaan... koska haluan hallita sen tammikuun puolessa välissä ohjaajakoulutuksessa.

Vähän muiden asioita vaihteeksi. Ihmiset on aika poikki ja rikki ja väsyneitä. Suosittelen kaikille, että mietitte että mitä varten tänne on synnytty. EI KÄRSIMÄÄN. Priorisoikaa. Ei kukaan tuu kiittelemään vaikka kuinka paiskoisitte töitä tai polttaisitte itsenne loppuun opiskelun parissa. Eikä kukaan muu voi sanoa teille, että nyt pitää rauhoittaa tahtia. Tunnet itsesi paremmin kuin kukaan muu - kuuntele siis itseäsi ja mieti, pitäisikö sinun välillä tehdä niin kuin ITSE HALUAT.

Eikö se, mitä teet, tee onnelliseksi? Tee jotain muuta.

Pesin tänään ikkunat. Askel lähempänä muuttoa. Vielä on liian aikaista pakata. En odota joulua, mutta kai se sekin tulee. Unelmoin siitä, että haen aamulla Kalevan postilaatikosta ja käytän samalla Jassin aamupissalla. En minä yksisarvista toivo, ihan vain tällaista mukavaa arkista onnellisuutta.

Ei kommentteja: