generated by sloganizer.net

maanantaina, joulukuuta 04, 2006

Muuttosiivousta.

Hirveä määrä pientä krääsää, joka ei onneksi liikuta enää mitään missään, joten sen voi heittää menemään. Ja paljon sellaista, mille ei tiedä yhtään mitä tekisi.

Pieni hevosen kavio kenkineen. Käsittääkseni se on perintöä papan siskon mieheltä, jota en kai koskaan ole edes tavannut. Minä sain kavion, koska olin tuolloin suvun official heppatyttö.

Maailman katu-uskottavin niittipanta (koiran). Vaatisi isomman koiran, panta on siis käyttämätön. Ostin dobermannilleni joskus heräteostoksena ja panta oli sillekin ruipelolle liian iso. 55 euron neronleimaus.

Aurinkolasi-suojalasit (super cool), ostettu jotain softair-larppia varten. Epäkäytännölliset jos kyseessä on sisällä pelattava peli, koska valaistus on muutenkin yleensä hämyisä. Lajitoveriin törmääminen on nolointa silloin kun yrittää näyttää coolilta.

Kenttäpostia Sodankylästä parin vuoden takaa. Ei siitäkään niin kauaa ole. Ei oikein tiedä mitä tuntea, kun lukee vanhoja rakkauskirjeitä - niiden säilyttäminen tuntuu yhtä omituiselta kuin poisheittäminen. Toivon lähettäjälle kaikkea hyvää ja kaunista, lämmintä ja pehmeää.

Hmm.

Maailman ihanin tekee mut hulluksi ja onnelliseksi. Säästän teidät limaisilta yksityiskohdilta. Aivan onessaan (kuten täällä päin on ehkä tapana sanoa) pesen sen pyykkejä ja teen sille ruokaa ja teen ihan mitä vaan. Eilen se sai mut nauramaan ja itkemään yhtä aikaa, eikä kukaan oo koskaan aiemmin tehnyt niin.

Tyhjensin kauhian määrän levykkeitä koneelle. Sieltä löytyi kaikenlaisia aivopieruja, kuten tämä laulu, tiedosto luotu 12.1.2003.

Traffic Lights (Goodbye Song)

Come on, darling
Stop wasting your kisses
You know I’m fooling you and you love to fool you too
I realised something last night
walking around the empty streets
It’s just a bad habit to say I love you

This thing has been broken a way too long
There’s nothing we can do anymore
Here’s when comes the sad part
This might hurt a bit
But it’s gonna make things better
Trust me when I break your heart

Let’s not turn off the light
Let’s not try just one more night
Let’s not try something new for a change
Let’s not talk honestly face-to-face
Let’s not slam another door
Let’s not pretend anymore

I believe in traffic lights when they say "go"
I’m gonna burn a bridge,
sleep out under the stars
I’ve been a bitch
You just didn’t know
I wish I was sorry
Yeah, I’ve been a bad bad girl

There’s a lap for every cat
And a cat for every lap
There’s a princess waiting for you, frog
I’ve been colour blind
Well it was yesterday
I’ve made up my mind
I’m not gonna stay

Sama vanha laulu. Tiedän kyllä mistä tuo kertoo, aina, tunne löytyy muistista.

Mulla on nyt kyllä semmonen typerän onnellinen olo. Kauhia nälkäkään ei haittaa. Onkohan se tuo hyväntuulinen airhead-poppi, joka sterkoista pursuaa vai mikä.

Tokmanni on mun uus lähikauppa sitten kun muutan. Kreisiä. Pitääpä lukia tuosta uudesta mainoksesta että mitä sieltä saa. Talipallo 6 kpl paketti eurolla. Nam.

Huomenna tulee veronpalautus, jolla maksan takuuvuokran uuteen kämppään. Sitten pääsenkin tekemään vuokrasopimuksen, jonka jälkeen pitää ilmoittaa Kelalle olosuhdemuutoksesta.

Huomisesta tiedä en, mutta tänään olen onnellinen.

Ratkaisuni puolta kansaa rasittavaan kaamosmasennukseen ei ole positiivinen ajattelu, liikkuminen tai terveellinen ruokavalio. Ratkaisu on: enemmän seksiä.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

hopsan, ja kiitoksia paranemisen toivottamisesta. nyt aletaan pikkuhiljaa olla taas elävien kirjoissa, rintakehällä istunut mörkö on saanut häädön eikä enää edes yskitä pahasti. Kohta ehkä uskaltaudun jo altaaseen taas.

Onnea uuteen kotiin!