generated by sloganizer.net

maanantaina, joulukuuta 18, 2006

Pour Some Sugar On Me

En kuntoile laihduttaakseni, mutta jotenkin tuntuu tyhjänpäiväiseltä treenata hulluna (tosin se on IHANAA ja kaikki kevyempi olisi ajanhukkaa!!) ja sitten syödä kuin possu ja sillä nollata kaikki mahdolliset tulokset, joita hiellä olisi rasvanpoltollisesti voinut saada aikaan.

Tänään maailman ihanin osti 400 gramman sipsipussin, koska se oli halvempi kuin puolet pienempi. Dajm-suklaalevy. Pepsi Max on ainoa, joka saa synninpäästön ollessaan kaloritonta, vaikkakin muuten täyttä saastetta elimistölle. Mutta jos nyt puhutaan vain energiasta detaljeista piittaamatta.

Tulin juuri latin low- ja bodypump-tunneilta. Kaloreita paloi sykemittarin mukaan reipas 800 kcal. Maailman ihanin on pitkällä juoksulenkillä. Kumpikaan ei pelkää hikeä eikä poltetta lihaksissa. Mutta tämä sohvalla nautittavien rasvasokerimössöjen kavalkaadi on puistattava.

Eiköhän tässä nyt ole aika ottaa se ns. järki käteen. Menen kuorimaan pussillisen porkkanoita ja katsotaan kestääkö kantti dipata niitä sipsien sijaan. Vihjevihje: sipseissä on reilu 500 kcal/100 g, porkkanassa 28 kcal/100 g. Kuinka tyhmä pitää olla ettei tuota matematiikkaa tajua?

Rankkaa luopua yhdestä lempisynneistäni, mutta onhan minulla kuitenkin vielä vanha kunnon irstaus. On tätä tehty ennenkin ja se on aina ollut kuviteltua helpompaa.

Äläkä saata meitä kiusaukseen, vaan päästä minut jenkkakahvoista!

Ei kommentteja: