generated by sloganizer.net

torstaina, tammikuuta 25, 2007

Aina sattuu ja tapahtuu.

Eilen suoritettiin empiriinen hiuskoe värinpoistolla. Lähes mustasta tukasta tuli punaruskea, päälle vaaleanruskea kestoväri niin saatiin kombinaatio, joka ilmeisesti ainakin Maailman ihanimman mielestä on aivan mahottoman hyvä. On tämä minunkin mielestäni hauskempi. Tukan kanssa saa leikkiä, se on uusiutuva luonnonvara. Ja ihan erilainen olo tuli heti, aamulla kehtasi laittaa vähän kajaalia ja ripsiväriä ja tuntea itsensä tytöksi. Sitä paitsi oli lähentävä kokemus, kun mies levitti värinpoistoainetta päähäni ja minä tiuskin huolestuneena, niin kuin kyse olisi elämästä ja kuolemasta. Naisia pitää ymmärtää! Naisilla ei ole poikamaista "jos tulee huono niin ajetaan sitten vaan kaikki pois"-vaihtoehtoa. Vai onko?

Women are made to be loved, not understood. -Oscar Wilde

Serkkutytön 19-vee synttärit oli myös eilen. Pähkäilin Stockalla lahjan kanssa, ja päädyin lopulta Jamie Oliver-sarjan essuun, jossa lukee toisella puolella "Chef" ja toisella puolella "Hot Stuff!". Oli kait tuo ihan tyytyväinen. Lahjojen ostaminen on vaikeaa, ja minä haluaisin ostaa oman enkä enää laittaa isin ja äitin korttiin nimeä. Oonhan mää jo iso tyttö. Mutta että essu, en tiedä kuinka moni oikeasti käyttää essua, mutta serkkutyttö sanoi, että käyttää aina ruokaa laittaessa ja että hänellä ei omaa ollutkaan aiemmin (asuu vielä kotonansa).

Kävi sitten niin, että emme lähde äidin kanssa sairaanhoitajapäiville, kun ei ole varmaa saisiko äiti töistä rahoitusta, kun hän on jo menossa yhteen koulutukseen helmikuussa. Ei huvita yksin lähteä seikkailemaan, äidin kanssa olisi ollut mukavaa viettää yhteistä aikaa. Sain tuurattavaksi Beauty Centeriltä combatit viikoilla 7 ja 12 (ti ja ke tunnit), viikon 12 toinen tunti olisi mennyt päällekkäin reissun kanssa. Samoin tänään soitettiin, että voisinko stepin tilalla pitää bodycombatin lauantaina 3.1. Kyllähän tämä tästä näköjänsä pikku hiljaa. BodyCombat 31:n jatkokoulutus on vielä epävarma, en vissiin ole lähdössä kun kimppakyyti lähtisi pe 23.2. ysin maissa ja minulla on pakollista koulua klo 10.45 asti. Olen niin paljon järkkäillyt rästien kanssa, että mielelläni en ottaisi enempää...

Aamulla anatomian luennolla kutitti ja ajattelin, että otan antihistamiinia ennen kuin menee sietämättömäksi ja pitää taas naarmuttaa ihoa, kynnetkin on taas kasvaneet raatelumittaan. Kaivoin lompakosta nappilevyn olettaen, että kyseessä on Heinix, käsikauppatavarana myytävä antihistamiini. No ne olivatkin jostain syystä Ataraxeja, joita lääkäri oli määrännyt kutinaan aiemmin, että saan yöni nukuttua. Kolmiolääkkeitä. No tätä en huomannut ennen kuin kotona tunteja myöhemmin, kun epäilykseni heräsivät. Rupesin pilkkimään jo tunnilla ja syönnin jälkeen nukahdin autoon. Nukuin auton pakokaasumittauksen ajan, nukuin automatkan kaupan kautta kotiin ja kotona saman tien nukkumaan ainakin kolmeksi tunniksi. Tämä kenties kyseenalaistaa lääkehoidollisen pätevyyteni kun sekoitan samannäköiset napit keskenään...

Näin unta eläintarhasta, jossa hassut eläimet (osa oli oikeita, mutta ehkä kymmenen kertaa normaalia pienempiä, ja osa ihan mielikuvituseläimiä) olivat valkoisilla hyllyillä ja nostin älämölön kun niiden olosuhteet eivät antaneet mahdollisuutta lajille tyypilliseen käyttäytymiseen. Unessa suutuin myös isälleni jostain, ja isä ei voinut pyytää anteeksi ja sanoa olevansa väärässä, joten lähdin maanpakoon (en tiedä asuinko unessa sitten vielä kotona) ja tartuin kahden ruman brittiläisen (tms.) pojan mukaan, joihin olisin halunnut jompaan kumpaan rakastua, mutta kattokaapa kuinka hyvännäköisiä ne miehet on esim. brittiläisissä TV-sarjoissa niin ei ne nyt mitään vetäviä ole. Paitsi toinen niistä oli riittävän ok, mutta uni sitten loppui kun aloin epäilemään että Ataraxin voimallako tässä uneksitaan. Minulla oli unessa kännykkä, johon pystyi lähettämään kuvia, ja jostain syystä selasin siitä ensin hirveän kasan mummin lähettämiä jotain itämaisia kuvia ja sitten poikakaksikon ilmeisesti kamerakännykällä ottamia illistelykuvia ja yhden videon, jossa toinen teki voltin jollain potkulaudalla tai jopopyörällä toisen yli. Samassa paikassa poikien luona kämppäsi kaksi tyttöä, ja olin jo lähdössä kunnes kuulin, että kyseessä on kaksi pikkutyttöä, joita en sitten kokenut uhaksi, vaan yritin luoda itsestäni äidillisen ja hellän kuvan heidän kauttansa.

Että hyvä meininki.

Ei kommentteja: