generated by sloganizer.net

keskiviikkona, tammikuuta 24, 2007

On mistä jakaa. (And they think I'm ******** serious)

Traumaattisten kriisitilanteiden hallinta-opintojakso alkaa kymmeneltä. "Opiskelija syventää tietojaan traumaattisista kriiseistä ja kehittää taitojaan auttaa psyykkisessä kriisissä olevia ihmisiä. Opiskelija kehittää valmiuksiaan huolehtia omasta ja työyhteisönsä psyykkisestä hyvinvoinnista."

Täälläpä tämä yks huppana istui jo kahdeksan jälkeen. Printtasi englannin materiaalit, english for registered mental health nurses. Lähetti postia naisten hoitotyön opettajalle, käykö esseen aiheeksi lantionpohjanlihasten harjoittelu. Lukee nyt kudosopin perusteita, kun kriisitilanteet ja anatomia menevät päällekkäin. Astrosyytit muodostavat veri-aivoesteen yhdessä aivojen hiussuonten endoteelin kanssa.

Joulukuun lukkojarrutus kannatti. Kun kuuntelee ihmisten stressiä ja ahdistusta, olen kiitollinen siitä, että tiesin milloin antaa itselle liekaa ja aikaa rauhoittua. Enpä tiiä missä olisin. Tästä eteenpäin en enää koskaan epäile itseäni. En tarvitse ketään muuta arvioimaan omaa jaksamistani, mihin pystyn tai mihin en.

Nyt tuntuu, että pystyn. Niin paljon, että voin auttaa jopa muita, koska itsellä ei ole mitään kivirekiä perässä. Mukavaa. Ja kuljen näissä toppahousuissa, koska se tuntuu hyvältä. Tyytyväisyys on valloittamaton linnake.

Ei kommentteja: