generated by sloganizer.net

perjantaina, huhtikuuta 20, 2007

Hyvää viikonloppua!

Olen tällä viikolla käynyt maanantaina pilateksessa, tiistaina bodybalancessa, keskiviikkona ja tänään perjantaina pumpissa. Bodycombattia vedin maanantaina, tiistaina ja torstaina. Eikä tunnu niin missään! Haba haba tsup tsup, viikon päästä tähän aikaan on takana jo eka päivä bodypump-koulutuksesta. Odotan todella innolla, että pääsen vetämään pumppitunteja. Ja että saisin lenkkeilykauden kunnolla aloitettua, kun Jassun tassu alkaa olla taas kunnossa. Ei ole käynyt mielessäkään että kävisi juoksemassa ilman koiraa... ihan pimiää semmonen.

Eilen ei ollut muuta meikkiä kuin aamulla laitettu kajaali (ripset ja kulmat värjättiin tyttöjen päivänä kasvohoidon yhteydessä, iih), mutta sekin levesi combatissa pandasilmiksi. En tunnin aikana kertaakaan katso peiliin ja näytän yleensä kamalalta tunnin jälkeen tukka sekaisin ja naama kirkuvan punaisena. Note to self: se jostakin käsilaukun pohjalta löydetty vanha Revlonin kajaali on sen takia niin vähän käytetty, koska se leviää.

Käytiin syömässä Joutsensillan kiinalaisessa (piti tilata à la carte-listalta kalaa, kun ei lounaslistalla ollut mitään syötäväksi kelpaavaa) porukoiden kanssa. Ostettiin siskon kaa henkareita, kun niitä sai Plussa-kortilla puoleen hintaan. Haimme Marimekko-kangasta, "Latvassa korkealla", ja äiti rupesi väsäämään valelaskosverhoja uuteen keittiöön, jonka remontti on vain loppusilausta vaille valmis. Ja on muuten hieno keittiö! Jopa kieroa, että keittiö on niin hieno, mutta kylpyhuoneen ovesta puuttuu sisäpuolelta kahva - sitä ei siis saa auki sisäpuolelta jos oven joku pamauttaa kiinni asti. Ja en edes viitsi sanoa, mutta sanonpa kuitenkin, että talon kummankaan vessan pönttö ei vedä kuin joka toisella kerralla kunnolla jonkun vesisäiliövian vuoksi. Mutta keittiö - se on upea!

Vein tuntilistan Oulunsalon jumpista kun maanantaina unohdin viedä, ja hain apteekista lisää päänparannuspillereitä. Kyllä se aika rientää, kun niitäkin on kohta jo yksi lista napsittu naamaan. Hyvinhän nuo ovat tehonneet ja alussa sivuvaikutuksena ilmennyt lievä pahoinvointikin on hailakka muisto vain.

Vappu on reilun viikon päästä ja harmikseni vappuaatto sattuu maanantaille, jolloin jumpat on peruttu enkä pääse vetämään hilpeää vappucombattia. Olisin laittanut serpentiinit ja kaikki. Höh. Onneksi saman viikon sunnuntaina pääsen tuuraamaan, tällä kertaa Oziin, niin ei jää siltäkään viikolta combatit saamatta.

Olisimme menneet ihanuuden kanssa katsomaan tänään Tillitien pariskuntaa ja vaavaa sairaalaan, mutta saimme tiedon, että se on kiellettyä (norovirusvaaran takia tai jotain semmoista), niin ei väkisin. Kenties tapaamme uuden kansalaisen vielä tuhansia kertoja, niin jospa sitä malttaisi.

Päivän positiivisin yllätys oli se, kun vastaanotin erään anteeksipyynnön, joka oli todella merkittävä ja jota en osannut odottaa. Luulin, että eräs ikävä tapaus oli unohtunut molempien mielestä, mutta toinen osapuoli oli miettinyt sitä jälkeenpäin ja myönsi käyttäytyneensä minua kohtaan huonosti. Arvostan!

Tunnen itseni ihan tytöksi uudessa paidassa (voisinpa saada tästä kuvan näytille, tämä on niin tyttömäinen), hameessa ja sukkahousuissa. Ja letit päässä. Iih. Aika mukavaa.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heippis!

Miuta kiinnostaisi ihan suunnattomasti jonkinmoinen ohjatunkaltainen liikunta. Tämä tarkoittanee sanoa, että lähekkö joskus mulle henkiseksi tueksi Beauty Centerille? Ehämmää sinne yksin uskalla..

Hanna P. kirjoitti...

Hips! Lähden toki! :) Milloin mennään?