generated by sloganizer.net

sunnuntaina, syyskuuta 30, 2007

Brief Nudity, Violence, Graphic Language, Adult Content

Marriage is our last, best chance to grow up. - Joseph Barth

Äkinää, kätinää ja väärinkäsitystä perjantaista lauantaihin - hemmetin puusilimä! Sunnuntaina elämää suurempaa rakkautta - ihana mies, joka tuoksuu Jungle Manille ja on maailman fiksuin ja sympaattisin ja aivan järrrrjettömän seksikäs.

Onneksi se on enimmäkseen ihanaa. Aivan hurjan ihanaa.

Ja minä olen väsyneenä ja nälkäisenä yks piru!

Jasmine täyttää ensi viikolla neljä vuotta ja sijoitussopimuksen mukaan hänestä tulee sitten Minun Koira. Jasmi on kyllä mainio. Silloin kun me ollaan kahdestaan kotona, käyn vähän niinku ovi auki vessassa. Jasmi tulee siihen pöntön viereen istumaan vaativasti uristen, että pitäisi rapsuttaa ja paijata. Ehkä tämä on valmennusta perhe-elämään... sitä kun kuvitteli, että on ihanaa kun ei koskaan tarvitse olla koskaan yksin... ja pian huomaa, ettei voi olla ikinä yksin.

Ja katsaus viihteeseen. Jenkeissä kolmatta kautta pyörittävästä Pako-sarjasta (Prison Break) nähdään huomenna kolmas jakso. Kauden kaksi ensimmäistä jaksoa todistivat, että kausi on edeltäjäänsä heikompi, mikä oli edeltäjäänsä heikompi. Pitää kuitenkin katsoa uskollisesti seuraava jakso ja toivoa parasta. Odotan paljon myös Dexteriltä, jonka ensimmäinen kausi oli loistava.

Suomessa alkoi Talent. Ensimmäinen jakso haukotutti. Miksi koko jaksoon piti ottaa yhtään heikkoa esitystä? Ennakkokäsitykseni oli, että nyt vältyttäisiin Idols-tyyliseltä naureskelulta ja epämiellyttävältä myötähäpeältä, ja saataisiin vain ihailla suu auki, miten ne jotku ossaa. Mutta ei sitte!

Nyt tulis "Closer", mieti ite, Jude Law ja Clive Owen samassa leffassa. Miksi kaikkien hyvien ohjelmien pitää tulla niin myöhään, kun mun pitää mennä nukkumaan ennen kymmentä, että jaksan herätä? Tai sitten mää oon jumpalla. Nyt kyllä jumpattas niin kovasti, että saa nähdä miten pärjää huomiseen. Oi ihanata, sitten pääsee taas. Ihanaa tehä semmosta mistä tykkää. Ja jos siitä vielä maksetaan, mutta sehän selviää huomenna että ilmaantuuko tilille jotain.

Se ihana mies tuli salilta, mää lähen sen kans tuonne ihanasti möyhimään. Hips!

Ei kommentteja: