generated by sloganizer.net

maanantaina, lokakuuta 01, 2007

Ollaan vaan iloosia / eihän meil' oo suruja

Olen taas ollut tahattoman pätevä. (HÄRKÄ 21.4.-20.5: Järjestelet asioita kuin vanha tekijä. Saat hoidettua pois päiväjärjestyksestä sellaisen asian, joka veisi monelta viikkoja.) BodyPump-lisenssi tuli postissa. Valitettavasti itse todistuslärpyke ei ole yhtään niin tyylikäs kuin combat-lisenssi. No kökkö. Mutta combatissa oli taas porukkaa reippaasti ja oli ältsin kivvaa. Ja sain sellaista palautetta asiakkailta, että sydän pakahtui siihen paikkaan. Ei vois olla ihiminen onnellisempi.

Joo ja ennen combattia olis pitänyt olla pumppi, mutta sinne ei tullut k e t ä ä n. Laiskaperseet! Nössöt! Ei mua haittaa, kyllä mää sillä tuntipalkalla juon kahvia ihan mielelläni ja jäipä ihan simona virtaa combattiin, joissa paiskinkin niin että hiki lensi. Mutta nyt jäi puutos, bodypumpin puutos. Keskiviikkona vasta sitten. Mutta se on hyvä ku haluaa ja mieli tekkee!

Psykologilla ihmettelin onnellisuuttani, että kun sitä on vähän vaikea hyväksyä, että onko tämä onnellisuus nyt NORMAALIA, että onko se pöliää olla näin ilonen ja tyytyväinen. Saakeli kun pitää joka sadepilvestä löytää se hopeareunus ja kaikista koettelemuksista ja ikävyyksistä otetaan opiksi ja ollaan sen jäläkeen vaan entistä nohevampana menossa kohti uutta ja ihanampaa.

Mää aattelin, että kun syksy tulee, niin pimeys linttaisi minut alleen kuin oven väliin jääneen gerbiilin (meidän gerbiilit ovat ihan kunnossa, kiitos kysymästä). Mutta ei. Tosin ehtiihän tässä vielä synkistellä. Mutta en mää vielä! Tämä jeejee-rojekti, että "hyvinhän tää menee" ja "mää oon ihan riittävän hyvä" ja muut harhaiset puheet itselle, että kaikki on hyvin... ne toimii.

Ja yksi mikä toimii, on riittävä yöuni. Ennen kymmentä peiton alle! Eikä pelmuta koko yötä!

Mää oon opetellut heittelemään murheita olan yli. "Yks hailee", ja viskataan siitä olkapään taakse rennolla ranneliikkeellä. "En mää jaksa tommosta murehtia", ja taas meni yksi. Ja sitten ne menee, eikä jää edes perään raahautumaan. Vähän semmonen ylimielinen naurahdus vielä päälle, niin ne jää taakse for good.

Iltasanomat on päättänyt tsempata mua hyvillä horoskoopeilla, katotaan mitä huomenna. Rahatilanteelle ei horoskooppi voi mitään. Jumppapalkat tuli ja meni. Satanen meni Kelalle asumistuen takaisinperintään, ja sitten nettilasku ja puhelinlasku ja vähän terveellisiä elintarvikkeita Kapteenin K-kaupasta. Leseet ei paljoa maksa. On niin paljon rehuja ja kaikkea, että kylläpä mää kuoren terveenä ja onnellisena. Leseet tekee hyvää sielulle! Ja kukat -käykää ihmeesäs hyvät ihmiset kukkakaupassa ostamassa biologisia mielialalääkkeitä, maljakkorehuja!

Hirviällä itsekurilla iltapalaksi maitorahka-reilunkaupanappelsiinimangomehu-pirtelö ja äkkiä unta kuuppaan, ennen kuin kroppa tajuaa tulleensa huijatuksi.

Ei kommentteja: