generated by sloganizer.net

sunnuntaina, syyskuuta 23, 2007

Frankly, my dear (What goes around comes around)

Tytön pitää olla kiltti. Tytön pitää olla kiva ja tytön mielipiteiden pitää myös olla kivoja. Tyttö ei saa välittää mistään, mikä pilaa hänen hengitysilmaansa. Tytön pitää tuoksua aina hyvälle ja hän saa päästää vain heleitä ääniä.

Elämässä jokainen on vuorollaan pulu ja patsas. Jotkut haluaisivat, että tyttö olisi pelkkä päällekakittava.

Minulla on vahva alitajuinen tietoisuus mahdollisuudesta tulla sellaiseksi ihmiseksi kuin haluan. Werde was du bist. Se tekee onnellisemman ihmisen. Täytyy kapinoida niitä asioita vastaan, jotka rajoittavat elämää. Uuden nahan luomista, myös pyrkimys eroon turhasta. Niistä painolasteista, joista ei ole raskinut luopua, koska ei halua olla se, joka päästää irti. Ei tähän mennessä kukaan ole antanut mitaleita kaiken kestämisestä.

Tunteeni ovat omiani, ja olen itse vastuussa niistä. Niiden kohtaaminen on välttämätöntä. Muuten sitä syövyttää itseään sisältäpäin, myrkyttää itsensä hetki hetkeltä pystyynkuolleeksi. Niin jotkut tekevät. Ja hukuttavat sitten ahdistustaan kukin tavallaan.

Voi pyhä Älyäminen, Tajuaminen ja Kässääminen. It's better to be pissed off than pissed on. Suosittelen: Pois tuskasta

Kannattaa joskus uskoa itseään viisaampia. Ja tunnistaa ne pökkelöt, jotka puhuvat paskaa. Tiedoksi kauppiaille: PASKAN ARVO ON LASKUSSA!

Vapaampi kuin ikinä. Tai niin kuin bodypumpissa kannustan joka tunnilla: Vahvempi kuin ikinä. Älyttömän vahva!

Ei kommentteja: