generated by sloganizer.net

maanantaina, syyskuuta 24, 2007

Fuckin' awsome!

Happy times! Oli nimittäin niin mahevat jumpat, että boomtsikavauvau! Taas yksi uusi "tää on juuri sitä mitä mää oon kaivannut"-asiakas bodycombatissa. Niin no mutta sehän ON yksi maaliman hauskin ja paras asia, ei sille mitään voi. Mutta totuuden ratkaisee se, kuinka moni kolmesta ensikertalaisesta näkyy tunnilla uudestaan pari viikon sisään.

Eka päivä työharjoittelussa meni älyttömän nopeasti. Luulen, että 108 tuntia tulee täyteen aivan huomaamatta. Saan seuraavien viikkojen aikana myös sellaista aivopesua terveellisiin elämäntapoihin ja etenkin ruokavalioon, että on se kumma jos ei! Kyllä kiitos.

Jäin jumppien jälkeen fiilistelemään pimeään saliin tunnelmavalaistukseen ja suunnittelemaan koreografiaa perjantain tunnille. Kun kerrankin saa itse keksiä ja toteuttaa itseään oikein luovasti. Nautin Justin Timberlaken "What goes around... comes around"-kappaleesta. Se on meillä kotona pannassa, kun aviomies ei oikein diggaa koko jäbästä. Niin en rääkkää ja ränkytä sitä kotona, kun ei ole pakko. Ja jumppasalissa on sitä paitti isommat ja äkäsemmät ämyrit.

ONPA KYLLÄ HYVÄ OLO.

Tämä onnenhetki on luultavasti harhainen ja ohikiitävä, mutta nautitaan siitä nyt kun kerran voi ja saa ja pystyy. Eihän sitä koskaan tiedä, jos se jäisi vaikka pysyäkseen. Jos sen antaa jäädä, pitämättä kiinni sen enempää, pakottamatta, sillä lailla sanoen lempeästi, että se saa kyllä istua siinä vieressä, jos haluaa. Sille voi syöttää pieniä kultajyviä kämmeneltä, niin muitakin lintuja kesytetään.

Ei kommentteja: