generated by sloganizer.net

maanantaina, lokakuuta 08, 2007

Liian hyvää ollakseen maanantai.

Kävin lauantaina suorittamassa hygieniapassin, eihän sitä koskaan tiedä jos semmoista tarvitsee. Illalla jumppakolleega pyysi käymään pihalla ja kävimme Kulumassa vetämässä aika hyvänmakuiset pirtelöt, joissa oli soft icea ja persikkaa. Oli mahtavaa käydä pitkästä aikaa kartsalla. Ja sitten käytiin Bisketissä syömässä vadelmaleivos puokkiin.

Sunnuntaina kävimme Haukiputaalla katsomassa appiukkoa ja muita samaiseen paikkaan kertyneitä lajitovereita. Pesin tulevien lastemme suloisen serkkytytön kakkapyllyn aivan tohkeissani, koska vauvat on niin ihania - varsinkin kun saa nukkua yönsä kotona syvässä hiljaisuudessa korkeintaan koiran uniurinan kuuluessa olohuoneesta. Kun seuraa vauvaperheiden elämää, yrittää itse oikein keskittyä nauttimaan tästä kaikesta vapaudesta ja mahdollisuuksista. Tässä ei ole kukaan vaatimassa pitään, ja Jasmikin menee huomiota kerjäämästä kun sille sanoo että hus.

Tänään oli hyvä päivä työharjoittelussa. Sain pistää piikkejä ja ottaa nielunäytteitä ja poistaa ompeleita ja kirjoittaa sairaslomatodistuksia ja onnistuin kaikessa mihin ryhdyin. Oli hyvät keskustelut yläasteaikaisen kouluterkkarini kanssa. Semmosta syvällistä ja kasvattavaa. Semmoset on hyviä keskusteluja, mitkä saavat ajattelemaan, että ehkä olenkin oikeilla jäljillä.

Aah. Gainomax on hyvvää. Lihakset on pumpin ja combatin jälkeen aivan ihanan tuntoiset. Ja nyt on syytä juhlaan: minun tunti oli tänään ekaa kertaa täynnä. Meidän salissa se tarkoittaa kahtakymmentä henkeä. Tunnin jälkeen fiilikset ovat aina aivan taivaissa.

Tämä juhlahuuma sabotoi hetkellisesti onnistunutta elämäntaparemonttia, jonka tarkoitus on siis hävittää kilotolkulla läskiä näiden ihanan tuntoisten ja kauniiden lihasten päältä. Niin, siis, sain liikuntakeskukselta kaksi möhöpullaa mukaan, ja kuvittelen tietenkin, että turpoan viistsiljoonaa kiloa heti, kun toisen niistä syyllisyyden, häpeän ja syntisen nautinnon pyörteessä nautiskelen.

Tää on niin ihanaa, että onko tää vähän liian ihanaa! Kun mies tulee lapsenvahtihommista kotio, niin mää puran tämän onnellisuuden puuskan siihen, niin että tietää kans että vaimolla on ollut hyvä päivä!

Eikä tätä kaikkea saa haalistumaan edes kylkiluita rusautteleva hikka.

Ei kommentteja: