generated by sloganizer.net

keskiviikkona, lokakuuta 10, 2007

Sanopa sinä viisaampana.

Ohjeita itselle tulevaisuutta ajatellen:

Parisuhdekätinät tulee ja menee. Älä järkyty joka kerta niin pahasti. Huomenna kaikki on taas ok. Se on ihan ok välillä äkistä ja olla eri mieltä ja väärinkäsityksessä ja mököttääkin. Sitten on taas ihana halia.

Et kuole yön aikana nälkään vaikket söisikään itseäsi ähkyyn illalla. Aamulla on ihan simppa hyvä olo kun jumpan jälkeen vetäsee vaan sen Gainomaxin tms. eikä rupea änkeämään mitään leipää sisään.

Syö se aamupuuro. Sulla ei oo niin kiire.

Muistatko että sen pullan jälkeen tuli paha olo? Se ei maistu niin hyvälle kuin muistelet. Jos syöt sen niin sen on parempi olla tosi hyvä pulla.

Jokainen päivä on todennäköisesti parempi kuin miltä se ekana aamulla tuntuu. Kato ku se päivä siitä vielä kirkastuu, vaikka aamulla on vielä pimeää ja kauhian kylmää. Luultavasti ne asiat, mitkä jännittää etukäteen, menee kuitenkin paremmin mitä luulet. Moni asia on nytkin tuntunut aluksi pelottavammalta kuin mitä sitten on ollut. Asiat sujuu loppujen lopuksi tosi helposti. Älä pelkää.

Muista lapaset.

Jos olet unohtanut yhden asian (tai viisi) niin ei se maailma siihen kaadu. Et ole menettämässä otetta tai putoamassa kyydistä. Ota rennosti.

Ole hyvä ihminen itseesi tyytyväinen. Tuo on oikein reipasta ja hienosti tehty. Elä käytä sitä ruoskaa jatkuvasti, persuus vaan turtuu ja sitten se piiska ei napsahda enää niin kivasti.

Lupasit itsellesi varata reilusti aikaa kalenterista kavereille sitten kun harjoittelu loppuu. Muista tämä ajankäytöllinen suunnitelma ja pidä siitä kiinni.

Etsi aikaa myös salilla käymiselle. Sen jälkeen on ihana olo.

2 kommenttia:

Laura Maria kirjoitti...

Voi että, tuntui että kirjoitit juuri minulle! Viime päivinä olen könynnyt pyörällä, tuskaillut miehiä ja ollut inhottavan stressaantunut... mutta helpotti, kun luin blogiasi. Kiitos kiitos <3 Ihanaa viikonloppua sinulle !

Hanna P. kirjoitti...

<3