generated by sloganizer.net

maanantaina, lokakuuta 22, 2007

Mannaa ollakseen maanantai.

Yksi asia näyttää kauniilta. Ihan kuin olisit sen kanssa tekemisissä monen vuoden odotuksen jälkeen. Ymmärrät, miksi elämä on mukavaa. (Iltasanomien horoskooppi tänään härälle.)

Täydellistä? Ei tod. Pehmeää kuin linnunmaito, pakahduttavan kaunista, soljuvaa kuin vuolas virta? Jo vain!

Horoskoopit ovat yksi itseensätutustumisen väline. Astron horoskooppia on myös hauska lukea ja miettiä, millä tavalla näitä yleispäteviä ohjeita voisi soveltaa elämäänsä. Mikäli sinulla riittää rohkeutta ja seikkailumieltä niin tulet saamaan paljon irti tästä päivästä. Rohkaisevaa, vai mitä?

...mitenköhän voisin tänään olla rohkea...?

Sinulla on luontainen kyky olla hyvä, kannustava ohjaaja mikä ei ole itsestäänselvyys kun näkee niin monenlaista pitäjää. Ja se että olet ennenkaikkea oma itsesi tekee tunneista miellyttävän ja mukavan tulla mukaan.
(Ote asiakaspalautteesta.)

Menen veltoksi ja pakahdun onnesta.

Työstä iloitseva, vastuullinen, solidaarinen, perusteellinen, ammattimainen, itsevarma, lujahermoinen, rohkaiseva, kuormitusta kestävä, tavoitteellinen.
(Toverieni minulle valitsemia kuvauksia Personality Pokerissa.)

Ja minä kun luulin, että laiska ja epävarma ja hukassa? Mihin sitä itseään vertaa, mitä sitä oikein itseltään vaatii? Mitä kautta itsensä määrittelee?

Eihän jee jee suinkaan ole maanista kierroksilla käymistä, hallitsematonta ja pettävää pilvissä hyppimistä vailla järjen häivää. Se on sulavasti etenevää ja esteitä notkeasti väistelevää, juuri sopivalla paineella puskevaa, mutta ei seiniä särkevää... master of flow. Ei hyperventilointia, vaan ensin rauhassa keuhkot täyteen ilmaa...

Tämän päivän ajatukseksi: tänään on hyvä päivä jatkaa, aloittaa uudelleen siitä mihin jäit. Unohda eilisen epäonnistumiset. Olet jo matkalla.

Ja mikä tämän limaisen ja egoistisen kirjoituksen sanoma oli? Ole itsestäsi ylpeä. Hypistele niitä harvinaisia positiivisia sanoja, joita itsestäsi kuulet. Sano ne ääneen. Kehu itseäsi. Ne ovat kultahippuja. Mikä estää onnistumasta? Jos ajattelet olevasi ihan paska, et voi tulla sen paremmaksi, sorry!

Helli jokaista saavuvutusta, kehystä ne seinälle mielessäsi, arvosta sitä mitä olet saanut aikaan. Oli se sitten roskien vieminen, joka tuntui ylivoimaiselta ajatukselta, tai tentin saaminen läpi. Huomaatko, et sinä ole lamaantunut ja passiivinen! Sinähän toimit, oikein hienosti!


Ei kommentteja: