generated by sloganizer.net

torstaina, syyskuuta 22, 2005

Olin aamulla touhukas emäntä ja siivosin tuntikausia. Hoidin kaikenlaisia juttuja, kuten OIEI:n postien tarkastamisen postilokerosta (pieni, mutta yleensä turha juttu, kun siellä ei ikinä ole mitään - nyt oli ensi kevään tilavuoropäätökset) ja myöhässä olevien kirjojen palauttamisen kirjastoon. Kaikkia asioita, joita ei yleensä vain saa aikaiseksi, kuten muovinkeräyspussin vieminen markettien ekopisteeseen. Ehdin sitten ennen koulua käydä vielä Anun kanssa kiinalaisessa lounaalla viimeisillä pennosillani.

Koulun jälkeen suuntasin jumpalle. Bodycombatissa oli uusi vetäjä, joka oli ihan löysä. Kyllähän siinä hiki tuli, mutta ei ollut mitään fiilistä. Mutta miten annetaan rakentavaa palautetta siitä, että ohjaaja tekee jatkuvasti virheitä koreografiassa tai ei osaa ohjata riittävän hyvin liikkeitä, kuten esim. lyöntien ja potkujen palautuksia tai tukijalan kääntämistä potkussa tai vartalon kiertoa lyönnissä tai ylipäänsä mitään? Kyllä söi naista. Taas näitä "olisi pitänyt itse tehdä sekin". Onneksi tiistain ja keskiviikon tunneilla on Heidi, joka on ehkä maailman paras. Haluaisin käydä combatissa kaksi kertaa viikossa, mutta en kyllä peräkkäisinä päivinä. Höh.

Löysin aamusella todella mielenkiintoisia asioita netistä, kuten "hiljaisuuden retriitin", joka olisi marraskuussa, kansalaisopiston "rentouttava hieronta"-kurssin, joka olisi lokakuussa ja Oulun jooga ry:n "johdatus meditaatioon"-kurssin, joka olisi joulukuussa. Siinä vähän sijoitusta itseen sitten - kaikki maksaa tietenkin ihan simona. Ensi kuun opintotuesta (ja opintolainasta, jos saan joskus sen takauksen sille...) menee heti vuokranmaksun jälkeen pieni osa jalkahoitoon. Näillä jaloilla on sen verran hilpotettu menemään että ne sen ansaitsevat!

Ei kommentteja: