generated by sloganizer.net

torstaina, huhtikuuta 26, 2007

Baby I'm ready to go

Kalevanhaku- ja koiranpissatusreissulla kuuntelin bodypumppimussiikkia - sitä se nyt on sitten seuraavat neljä päivää. Ja siitä etiäpäin forever and ever. Onpa mukavaa.

Herääminen aikaisin ei ole ollenkaan vaikeaa, jos on hyvä syy täpinöihin. Siinä pakkailun ohessa tuli siivottua ja keitettyä aamukahvit itselle ja kultamussukalle ja koiruudelle keitin puuroa, kun se on nyt ensi viikkoon asti erikoisruokavaliolla kun sen oma ruoka loppui eikä jouda ennen maanantaita hakemaan (suomeksi: olen peeaa). Mutta on sentään puuron seassa koiranmakkaraa. Otin pakkasesta sulamaan jauhelihaa, että ihanuus saa laittaa sitä sessulle, kun olen reissussa.

Pärjäättekö te nyt sitten? Pakastimessa on makaroonilaatikkoa ja en heitä tuota maitoa pois, jos joku käy kahvilla vaikka sillä välin (meillä on omat maidot kun ihanuus juo kevyttä laktoositonta ja minä rasvatonta luomua). Jääkaapin sivulokerossa on suklaata (Kismet ja Pätkis), jos hätä iskee ja tuossa on gerbiilin ruuat ja syö pois nuo lakat etteivät mene pilalle. Pöydällä on tiskiainetablettipaketti, ostin niitä lisää.

Ihanuus uhkasi pistää Jasmin uuniin, jos se vielä murisee. Jasmi joskus keksii murista aamuradion juontajille, jos niiden jutut ei miellytä, tai ihan ei-millekään. Kaikesta huolimatta voi käydä niin, että palatessani gerbiilit ovat perineet maan. Ja tässä pitäisi nyt sitten jättää nämä viisi ruokittavaa suuta tänne keskenään. Voi voi voi voi voi.

Iltasanomien horoskooppi tänään härälle: Jokin yllättävä tapahtuma on nyt mahdollinen. Jopa eräs menetetyksi luulemasi peli saattaa saada sinulle mieluisan käänteen.

Ai niin, melkein unohdin pakata mukaan icepowerit ja kipugeelit. Combat-koulutuksessa niille oli tarvetta, ei ole kroppa tottunut siihen että kolme päivää aamusta iltaan rääkätään. Ei ainakaan minun kroppa. Vappu antaa vähän vapaata, mutta keskiviikkona sitten mennään taas.

Ostin muka eväitä, ihan kuin niitä ei saisi paikanpäältä mistään. Jotenkin tuntuu kotoisalta kun on tutut eväät, samoja Alpron soijajuomia mitä oli eväänä combat-koulutuksessa ja kokeilen Elovenan uusia Voimakaura-välipalakeksejä. Leimatutin CMS Travelpassini eilen, että jos tulisi käytyä Bellissiman kanssa siellä salilla, missä hän nykyään käy, mutta saapa nähdä että meneekö illat maailmanparantamiseen ja teenjuontiin.


Superagentti valmiina lähtöön. Käydään eka iskän kanssa jossakin aamukaffella - sitten oon vetäny kofeiinia niin että juoksen ylikierroksilla junaa veturista viimeiseen vaunuun eestaas yli viistuntisen matkan.

Raportoin kentältä, kunhan sinne ensin pääsen. Kerron sitten, että mitä unohtui. Goodbye ja soromnoo.

4 kommenttia:

Riffi kirjoitti...

Ehitkö sunnuntaina/maanantaina kahville?

Hanna P. kirjoitti...

Heip, sunnuntaina puolen päivän aikaan meillä on varmaan joku breikki, soitellaan! :) Päivän päätteeksi on menoa iltaan asti ja lähdenkin jo yöjunalla sitten kohti Oulua.

Riffi kirjoitti...

Uuh, tuohon aikaan oon Turussa. Muistin juuri. Varmaan joskus kolmelta aikaisintaan oon takas pk-seudulla.

Hanna P. kirjoitti...

Nooh, ens kerralla sitten. ;)