generated by sloganizer.net

sunnuntaina, huhtikuuta 15, 2007

Ihanat asiat

Iltasanomien horoskooppi viikonlopulle oli seuraavanlainen: "HÄRKÄ 21.4. - 20.5. Pahantuulisuus yrittää vallata sinut. Pyyhi se pois heti ensioireiden ilmaannuttua, ettet pilaa viikonloppuasi." Mutta ku mää en oo ollu yhtään pahantuulinen!

Perjantaina oli kuntoutuspäivä, mitäköhän siellä tapahtui... käytiin salilla ja rentouduttiin ja suunniteltiin tulevia. Ja tietenkin kohokohta on aina ilmainen lounas, jonka Kela kustantaa. Illalla ihanuuden kanssa syötiin juustonaksuja ihan simppana ja katottiin Saw III ja pari CSI-jaksoa niin, että unet oli sitten ilmeisen söpöjä kuin possut ennen ja jälkeen teurastuksen.

Lauantaina rääkättiin ihanuuden kanssa Taavia (porukoiden hyperaktiivisuudessaan joskus rasittavuuteen asti hösöttävä novascotiannoutaja) eli juoksutettiin sitä ylös-alas törkiän jyrkkää hiekkaseinämää Koppanan metikössä. Noutaja kun on noutaja sielultaan, niin sehän hakee karahkaa ihan niin kauan kuin ihmisen sadistinen mieli sitä haluaa heittää. Karahka oli välillä puolitoistametrinen mahdottomuus, jota noutaessaan Taavi oli hieman hajoilla. Siellä se alhaalla äkisi ja kesytti pirujaan hirveän volinan kanssa, ja me mäen päällä näimme joutsenten lentävän toistamiseen ylitsemme ilmeisesti koiran eläimellisen soundin kutsumina. Todellinen lintukoira. Mutta olihan se tyytyväinen ja kaikkensa antanut kun lähdettiin kotio päin. Jasmi sen sijaan keskittyi pienempien risujen pureskeluun ja edelleen kipeän tassunsa riisumiseen ulkoilua varten teipatuista patenttiratkaisuista.

Ilmat on olleet mitä upeimpia. Olen saanut kasvoilleni hieman päivetystä kevätauringossa oleilusta.

Muikistelen huulia, että saisin nenääni äidin antaman huulirasvan hurmaavan tuoksun. Forever-sarjan "Aloe lips" sisältää aloeta, jojobaa ja mehiläisvahaa. Suosittelen. Vielä on kokeilematta aloe-hammastahna, joka on kuulemma niinku tooosi toimiva juttu.

Sunnuntaiaamupäivän balance oli myös ihana. Suosittelen kaikille bodybalancea, se tekkee ihmeitä. Meidän äiti voi helposti käydä balancessa kuusi kertaa viikossa. Se onkin siihen hommaan ihan pöhkönä. Oulunsalon liikuntakeskuksessakin alkaa muuten pyörimään balance ensi viikolla ja se on hyvä se.

Mulla on muuten ensi viikolla ne kolme combat-tuntia, joita odotan kyllä innolla. Draivia, jessssh.

Tillitien rakkaan pariskunnan vauva viihtyy äitinsä masussa vaikka ensi tiistaina tulee kaksi viikkoa lasketusta ajasta. Elämän ihmettä odotellessa, kohta poksahtaa. Ei sitä pysty tajuamaan, ei sitten millään. On se hurjaa. On se hurjaa.

Eilen tekemäni makaroonilaatikko. Nam. Ei ollut tavallisenmuotoisia täysjyvämakarooneja, mutta sellaiset kiemurat toimivat ihan yhtä hyvin. Niin siis fusilli se on se hienompi nimi sille kierremakaroonille. Huomiselle pitäisi keksiä jokin hieno ruokalaji, kun porukat tulee meille syömään. Niiden keittiö on edelleen remontissa, joten avitamme tekemällä ruokaa edes nyt yhden kerran.

Porukoiden, siskon, veljen ja veljen tyttökaverin kanssa käytiin Olimpoksessa syömässä. Pikkasen hyvvää, grillattu lohi salaatin kanssa, suklaakakku jäätelön kanssa... uijui! Ja meidät käteltiin lähtiessämme, tuleehan siinä ihan kuninkaallinen olo. Aika arvokasta syödä tuommoisessa paikassa, mutta hyvä palvelu on toisaalta hinnan väärti. Enpä ole monessa oululaisessa ravintolassa kovin hyvään palveluun vielä törmännyt.

Muh. Mää taidan olla taas vaihteeksi ihan rakastunut. Melkein joka päivä mää sen sanon, että taas. Maailman ihanin, sanomattakin selvää - ihana, aivan ihana!

Niin kuin aalto tarvitsee rantaa

tarvitsee suu suuta
Niin kuin lintu tarvitsee oksaa
tarvitsee käsi kättä
Niin kuin sillan toinen pää
tarvitsee toista
tarvitsen minä sinua
ettei virta veisi

- Tommy Tabermann

Päivän linkit:
YleX:n Netti Etsivä
Oulu in Uncyclopedia
Dancing around the world, youtube
Trailerspy.com

Ei kommentteja: