generated by sloganizer.net

torstaina, huhtikuuta 12, 2007

KÄRRRPÄT!!

Nyt lämmitetään ihan Oulun Kärppien SM:n kunniaksi sauna. Jee! Viralliset bileet on Teatrialla. Huomenna on monella töissä paha olo... Ja minäkin perun tänään tekemäni pyhän lupauksen, että menisin joskus kymmeneltä nukkumaan, että heräisin aamulla pirteämpänä. Ehtii sitä pirteillä joku toinenki aamu. Jee!

Maailman ihanin sai inssityöpaikan. Sitten se valmistuu insinööriksi. Jee! Pitäsköhän munkin tehdä jotain että valmistuisin... joskus...? Koko ajanhan mää teen!

Jassin tassu paranee hyvää vauhtia. Jee! Sillä on tassussa "Life is great!"-Nalle Puh-sukka, mutta Jasmine ei ole itse samaa mieltä asiasta vaan murisee itsekseen tuolla sohvalla kurjaa kohtaloaan, joka on jatkunut syntymästä asti vähäisten ohimenevien tähtihetkien saattelemana. Murjotus loppuu kuin seinään kun päästään ulos kirmaamaan. Mutta täällä sisällä, kun sanotaan että sukkaa ei saa ottaa pois jalasta niin että voisi rauhassa räpeltää haavaa... tylsää.

Meikäläisen Konica Minolta PagePro 1300W:hen tuli vihdoin Vista-ajuri. Nyt voi niinku printtailla sitte taas ihan tosissaan! Suoritettujen ja suorittamattomien opintojaksojen listaa opolle ja tiliotteita soskuun. Jee!

Suomi johtaa clickclickclick.comissa. (Arvakkee onko mulla auto clickeri... ja ei elämää.) Jee!

OIEI:lla olisi kevätkauden avajaishässäkkäpässäkkä Sanginjoella perutun larpin tilalla ensi viikonloppuna. Hetken aikaa mietin, pitäisikö käydä katsomassa keitä siellä nykyään on. Luultavasti unohdan kuitenkin koko homman. Jee!

Pidin tiistaina ja keskiviikkona Oulunsalossa combattia kipiän ohjaajan omien hikijumppatuntien paikalla. Ensi viikolla on maanantaina oma tunti Oulunsalossa ja sitten tuuraan Beauty Centerillä lajitoverin combatit. Siis combattia on luvassa kerrankin tarpeeksi. On se ihanata. Jee! Ja en malta odottaa pumppikoulutusta, ih iih. Ja että pääsen vetämään pumppitunteja. Siitä tulleepi hauskaa!

Tänään oli kuntoutuspäivä ODL:llä. Oli esmes opo jutskaamassa ja tehtiin ajankäyttöharjoitus ja rentoutumisharjoitus. Huomennakin on samaa projektia luvassa. Mulla on huomenna siis aikainen herätys.

...jee!

Siskon ukkeli tulee Norjasta jo ensi viikon viikonloppuna. Kolme kuukautta se on sitten siellä ollut. Hurjaa. Jee!

Porukoiden keittiöremppa etenee ja näyttää hyvältä. Jee! Isä tänään vähän vihjaili, että mitä jos lähtisin sen kans syksyllä jonneki päin maailmaa kattomaan suosikkiartistini keikkaa. Wow.

Nyt jee jee ja saunaan mars!

Ei kommentteja: