generated by sloganizer.net

sunnuntaina, heinäkuuta 29, 2007

Two with one stone

Tänään saatiin kolme kirjahyllyä tänne mummilasta (muuttavat yhteen niin molempien kamat eivät mahdu enää samaan kämppään), iskä oli aivan mahtava kun kuskasi ne yksitellen mersulla. Meidän olohuone alkaa vähitellen muodostua aivan mukavaksi.

Huomasin tuossa juuri, että edellinen jumpaton päivä oli sunnuntaina 8.7. (kun olin flunssassa ja hommasin tuuraajia usealle tunnille) ja seuraava on ensi torstaina 2.8. Tänään oli pumppi ja combatti ja on se jännä, miten se on aina vaan kivvaa. Odotan silti jo innolla uusia ohjelmia, sillä onhan noita jo paukutettu. Ja odotan myös syksyä, ehkä lisää spirittiä tulee, kun on enemmän välipäiviä. Tosin tänään jo tuntui, että tiistain combatista oli kulunut jo ikuisuus.

Jaahas, taas on mennyt valvomiseksi. Monenkohan aikaan sitä eilenkin kuukahti... Vuorokausirytmi, mitä sillä tekee kesällä? Päivät vain menevät niin nopeaan ja tuntuvat avuttoman lyhyiltä, kun herää iltapäivällä.

Ollaan päätetty pitää elokuun loppupuolella tuparit ja samalla Maailman Ihanimman synttärit. Mistäköhän saisi sellaisia venetsialais-paperilyhtyjä? Pimenevät loppukesän illat ovat aivan huumaavia! Ilma tuoksuu sanoinkuvaamattoman hyvälle.

Googlettaessani paperilyhtyjä löysin Annen 120 syytä olla onnellinen. Loistavaa. Siinä ihminen, joka on oivaltanut jotain eksistenssistä.

Syksyssä on hyvää se, että Pako aka Prison Break alkaa jenkeissä taas 17.9.. Suomessa näytettävän kakkoskauden olemme jo katsoneet silloin ku se näkyi jenkeissä, joten seuraamme tiiviisti mitä kolmoskausi tuo tullessaan.

Ei kommentteja: