generated by sloganizer.net

maanantaina, syyskuuta 03, 2007

Johtajatason ratkaisuja

Örp. Aika tyydyttävä annos katkarapu-parsakaali-kastiketta ja valkoista (*****) pastaa, mielikuvituksetonta mutta rehun kriteerit täyttävää salaattia, lasi piimää ja täysjyvärealia. Jospa nyt näillä pärjäis.

Tämä oppilaitos on varsin levoton paikka. Leputan päätä hetken kirjaston tietokoneluokassa, leputusmusiikkina Didon ihana "Slide".

It's all right to make mistakes
you're only human
Inside everybody's hiding something
Take time to catch your breathe and choose your moment

Menin perumaan hauskalta kuulostaneen Seikkailukasvatus-opintojakson, kun kertakaikkiaan kaikki näyttää menevän päällekkäin. Ensi viikolla on kolme päivää kuntoutusprojektia ja jonkinlaisessa valaistumisen olotilassa päätin skipata kaikki pakolliset luennot ja siirtää ne B-periodille ja osallistua täysin kuntoutukseen, kun siihen olen kerran päässyt. Ei mitään arpomista ja jaappaamista, vaan johtajatason ratkaisuja.

Haastan nyt jokaisen tekemään johtajatason ratkaisuja omassa elämässään. Jokaisella on lupa päättää ihan itse mitä tekee. Jos haluaa kuunnella muiden mielipiteitä, niin kuuntelee niitä, joissa on jotain järkeä ja on kuuntelematta kaikkea sellaista, joka sotkee hyvän suunnitelman tai tekee muuten asioista vaikeampia.

Päätä itse. Ei se ole niin vakavaa!

Ei kommentteja: