generated by sloganizer.net

keskiviikkona, lokakuuta 31, 2007

Jummi jammi.

Niin haipakkaa ettei ehi raapia. Maanantaina oli kuukauden virallinen "mikä laulaen tulee, se viheltäen menee"-päivä, eli jumppapalkka katosi vuokraan, ihmistenruokaan ja koiranruokaan. Fitfiu.

Vaihdoin liittymäni prepaidiin (Dna Arvossa voi pitää oman numeron) niin ei tarvi katella erääntyviä puhelinlaskuja. Oli niin nopsakka asiakaspalvelu, että vaikka pelasin kuinka varman päälle niin myöhästyin silti psykologilta viistoista minuuttia. Voi hyvänen aika sentään. Vaan ei se jonotusnumero kourassa huokailu ja pään pudistelu auta mitään. Parempi vaan ottaa rennosti.

Tänään mukava lääkäri poisti Cipralexin lääkelistaltani, mikä tarkoittaa sitä, että lääkitys puretaan parin viikon aikana. Sain pari näytepakkausta parempaa antihistamiinia kutinani lievittämiseen. Toisaalta raapiminen on melkein yhtä mukavaa ajankulua kuin nenänkaivaminen. Tai itseasiassa mukavampaa. Raapiminen antaa suuren tyydytyksen, hetkeksi.

Olen onnistuneesti pudottanut pari kiloa massastani. Kannustavaa. Ihanaa. Ostin eilen kauniin puntarin, johon minulla ei oikeasti olisi varaa, kuten ei mihinkään muuhunkaan, mutta pakkohan se on olla. Vielä kun saisi OBH Nordican Chilli-keittiövaa'an. Oevoe. Saahan sitä haaveilla. Vauvakuumetta kun on pitänyt siirtää ja siirtää, niin parempi sitten haaveilla kaikenlaisista turhista härveleistä. No ei se keittiövaaka oo turhake! Tää on tarkkaa puuhaa.

Tänään aattelin sitten siivoilla. Flunssa on ottanut minusta hieman tarttumapintaa. Mies makaa kipiänä sängyssä eikä ottanut vastaan sijaistuksia PAO:lla kun tarjottiin. Olisi ollut pari opinnäytetyön esitystä koululla, mutta parempi ehkä siivota täällä. Taas. Sykemittari muuten innostaa siivoamaan. Tosin saa aika raivolla imuroida, että sykkeessä näkyy mitään muutosta. Se on parempi ehkä miehelle pysyä makuuhuoneen puolella poissa tieltä!

Menin sitten häpäisemään itseni ja rekisteröitymään sopulilauman juoksuttamana Facebookiin. Yhenlainen siirtymävaihe irc-galleriasta pois. En edes muista milloin olisin viimeksi irkannut. Mutta pirullinen tuo internetin ihmemaa, meinasin eilen liekittää rypsiöljyt pannulle kun juutuin koneelle. Onneksi koira on kätevä varoittaja, kun kämppä meinaa kärähtää.

1 kommentti:

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Minulla kesti vähän aikaa tajuta kuka halusi ystäväkseni, sukunimi kuulosti niin oudolta vaikka tiesinkin siitä :)