generated by sloganizer.net

torstaina, marraskuuta 08, 2007

Tentinjälkeinen kutina yläselässä

I should have known better. Vastasin maailmoja syleilevällä antaumuksella kysymykseen hyvästä vuorovaikutuksesta ohjaustilanteessa, mutta lääketieteen osuus pisti luun kurkkuun. Suorastaan pirullisia "selitä termi lyhyesti"-tehtäviä, eikä sitten mitään muuta. Ihan kuin minä muistaisin tämmöisiä, olen kokonaisuuksista yksityiskohtiin asioita käsittelevä ihiminen, enkä toisinpäin. (cataracta = harmaakaihi, mykiön samentuma, myopia = likitaittoisuus, likinäköisyys, valontaittovirhe jossa silmä likitaittoisuuden vuoksi näkee tarkasti vain lähelle, sugillaatio = sinelmä, pienehkö ihonalainen verenpurkauma.) Että uusinnassa nähdään.

Lääkelaskut kuitenkin taisin saada oikein, niin kuin yleensä. Johtuen räkäisen limaeritteen häiritsevästä vaikutuksesta aivotoimintaan jouduin kyllä nolon pitkään miettimään yksinkertaisia laskutoimituksia. Mutta kuitenkin.

Jos jollakin ihmeen taikakeinolla tentti menee kaikkine osioineen läpi, niin on aika poksauttaa kuohujuomat. (En kyllä tiedä miten se olisi mahdollista, koska tyhjäksi jätetyistä kohdista harvemmin palkitaan boonuspisteillä. Olisi kai pitänyt arvata.)

Räkätauti tosiaan on vaaninut jo pitempään, mutta nyt se saa ns. niska-perseotteen, kun on luvassa kolme päivää vapaata jumpalta. Elimistö tiesi, että keskiviikkona klo 20.30 combat-tunnin loppuessa saa antaa periksi ja ruveta kipiäksi. Niistämisen määrä on jotain ihan älytöntä.

Tänään on ensimmäinen päivä ilman Cipralexia, joka toinen päivä eli huomenna otan puolikkaan.

Kaikki on aika hyvin huolimatta kansallisesta surupäivästä.

Ei kommentteja: