generated by sloganizer.net

maanantaina, joulukuuta 24, 2007

Aattoaamu

Maailman Ihanimmalla on hassu perinne käydä aattopäivänä vielä kaupassa. Kyse on nimenomaan perinteestä, koska meillä on jo KAIKKEA, enkä millään keksinyt mitään tekstiviestiostoslistaan. Se kai vaan tykkää pörrätä marketeilla, kuka mistäkin joulutunnelmansa löytää.

Jasmi ottaa päiväunia valkoisella päiväpeitteellä punainen rusetti kaulassa. Kynnetkin leikattiin äsken, niin nyt passaa olla fiinisti. Ilmeisesti kynsienleikkaus oli myös sangen uuvuttava kokemus. Kävin Jasmin, iskän ja Taavin kanssa aamukävelyllä (oli kyllä jo aamupäivä). Jasmi on ymmärtänyt, ettei passaa joulua pilata olemalla ketku ja sen reaktionopeus vihellyksiin oli parempi kuin aikoihin.

Aamupalaksi joululimppua ja graavilohta ja luomumaitoa ja vähän rypäleitä. Paketoin miehensiskonmuksujen lahjan Nalle Puh-paperiin. Nyt odotellaan lähtöä Haukiputaalle. Ihanasti sellainen olo, ettei ole kiire mihinkään. Joulukuusi tuo niin jouluisen olon, että en oikein meinaa edes älytä. Kyllä oikia kuusi on aina oikia kuusi. Voisin vaan istua pönöttää ja tuijottaa tuota kuusta, ja kukaanhan ei kiellä niin tekemästä.

Ei kommentteja: