generated by sloganizer.net

torstaina, joulukuuta 27, 2007

Maailma näyttää erilaiselta tähtäimen läpi katsottuna.

On muuten mainiosti vuorokausirytmi muljahtanut! Kello on kymmenen illalla ja ei ees väsytä, vaan voisin tässä ruveta niinsanotusti päivän askareille. Ei kai se ole ihmekään jos on nukkunut iltapäivään. Ilta on vielä todellakin nuori.

Oli jo lähes kohtalokkaalla tavalla varmaa, etten tulisi enää tässä elämässä ohjaamaan bodypumppia, tuota maailman parasta asiaa. Koska tasan menevät onnenlahjat, vastaanotin tänään pyynnön tuurata Kempeleessä ja senhän tein ja huomenna lissää ja combattia kanssa. Olen kuitenkin kuin kuka tahansa narkomaani ja peloissani siitä, että mitä jos seuraavaan, mielivaltaisesti annettavaan annokseen on niin pitkä aika, että en kestä.

Koska olen mättänyt ruokatorvestani alas luonnottomia määriä kaikkea scheibea, tänään oli kurinpalautuksen vuoro. Tunnin kekkalointi pitkin jäistä katua nosti sykettä kummasti, vaikka vauhti ei olekaan koskaan hirmuinen. Enemmänkin olisi saanut rangaista, ottaen huomioon miten olen possutellut. Huomenna lissää.

Joululahjaksi saamani OBH Nordican Chilli-ruokavaaka on uusi paras kaverini, samoin kun vanhat tuttuni kalorilaskuri.fi, Beurerin Black Flower-henkilövaakani (miten jokin niin kaunis voi laukoa niin julmia totuuksia...) ja Polar F11-sykemittari. Se on hyvä että on jotain "kättä pidempää".

Hei tyypit, jos ootte facebookissa, niin mua saa alkaa, uudet ja vanhat kaverit. Meikäläisen profiili löytyy täältä.

Ei kommentteja: