generated by sloganizer.net

tiistaina, joulukuuta 18, 2007

Tämmöstä rauhallista

Ei kuulu juurikaan mitään, mikä voisi ketään kiinnostaa. Tämmöstä mukavaa vaan. Hyvin vähän draamaa. Kukaan ei ole pissinyt meidän jäälyhtyihin vähään aikaan, kun tuli tämmöset kelit ja lyhdyt sulivat pihalle.

Perintöverosta on epäselvyyksiä, kun anopin kuoltua leskelle asuttavaksi jääneen talon arvo oli laskettu yläkanttiin ja tässä pitäisi nyt maksella veroa perinnöstä, jota ei edes saa käyttöön. Kela ynnä muut instanssit voivat lyödä rahahanat kiinni, koska meillähän on se perintö, vaikkei siis olekaan.

Jasmilla on juoksu. Jos sillä ei pysy jumala mielessä ja housut jalassa, niin niittaan pöksyt jalkaan. Nimittäin kovin montaa kertaa ei jaksa luututa samaa lattiaa. Mutta ei tästäkään draamaa, kun koira on niin lussu, ettei taistele vastaan vaan alistuu kohtaloonsa ja murjottaa housut jalassa.

Joko mainitsin, että sain potkut jumppapaikastani viime viikolla? Tekaistuin perustein, joita ei usko erkkikään. Ja ihan pusikosta ja varoittamatta. On ihanaa, että vielä on olemassa ihmisiä, jotka käyttävät mielivaltaisesti asemansa tuomaa valtaa henkilökohtaisella tasolla. Kun asioista ei osaa puhua, niistä ei tarvitse puhua, koska hankalat ihmiset (jotka eivät luota pätevyyteesi, koska sössit asioita) voi vain editoida kuvasta ja käyttää sitten termiä irtisanominen. Välillä tämä nokkela esimies jopa väitti minun itse irtisanoutuneen, mikä on niin suurta paskaa, ettei se mene pöntöstä alas yhdellä huuhtelulla.

Koska olen itsepäinen jästipää, en todellakaan olisi itse antanut ihan niin helposti periksi muutaman ristiriitaisuuden vuoksi - pitääkö konflikteja vältellä kaikin keinoin? Eikö asioita voi hoitaa niin kuin aikuiset ihmiset - vai miten ne aikuiset ihmiset nykyään asioita hoitaa?

Minä kieroutunut optimisti näen tämän mahdollisuutena. On ollut aivan ihanaa käydä tuuraamassa niissä paikoissa, missä kesällä pidin tunteja - nähdä tuttuja asiakkaita ja työntekijöitä. Se on vaan niin huippua. Lisäksi on palkitsevaa auttaa lajitovereita, koska ohjaajatilanne on niukka täällä päin ja tuuraajia on hankala löytää. Vaikka osaankin sanoa "ei", niin on se kivempaa sanoa "kyllä".

Suurimmat murheeni liittyvät läpikäymääni rankkaan hiuskriisiin, joka ratkeaa hovikampaajan saksilla huomenna Haukiputaalla klo 11. Kenties avoin tilitys luvassa.

Latvaan on tähti, vain kuusi puuttuu.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hanurista tuollaiset esimiehet, eivät ansaitse sinua töihin sinne. Aikuiset ihmiset ovat nykyään niin harvassa, että kannattaa pitää niistä löytämistään kiinni. Hyvää joulua sulle ja lähimmillesi!